Stoelmassage op Locatie Stoelmassage Noord Brabant

Soepele spieren

International clients click here.

Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn het meest waardevolle bezit van een bedrijf.

Een ontspannen massage op het werk van 20 of 30 minuten verdient zich snel terug.

Investeer in welzijn en werkplezier en geef stress en werkgerelateerde klachten geen kans. 

Bel voor meer info met Maureen 070-7370261 of 06-53508833

De sleutel tot succes ligt in de energie en de passie van medewerkers. Een stoelmassagedag op het werk heeft voordelen voor werkgevers en is heerlijk voor werknemers. Medewerkers ervaren een hogere werktevredenheid en hebben minder last van werkstress. Om werkstress te verminderen, is het van belang om in te zetten op dat waar werknemers energie van krijgen.

Een stoelmassage verhoogt het gevoel van plezier, welzijn en geluk. Blije medewerkers zijn productiever, innovatiever en creatiever. Stoelmassage ontspant het lichaam en verhoogt de energie. De stoelmassagepauze is zo ingepland en er is altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd. Een ruimte van 3x3m is al voldoende. 

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie tijdens een themadag of de vitaliteitsweek, voor het personeelsfeest of gewoon zomaar als bedankje. Het maakt niet uit waar uw onderneming in Noord Brabant is, wij komen overal. Neem contact op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

Internationale dag van de vriendschap week van de werkstress stoelmassage friesland noord brabant eindhoven

stoelmassage = quality time

De masseurs komen op locatie tijdens de Dutch Technology Festival, de Dag van de Dierenassistent en bij andere bijzondere momenten. Stoelmassage is een echte publiekstrekker en een waardevolle toevoeging tijdens events in Noord-Brabant. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Boek ons eenmalig, wekelijks of als incentive. De masseurs brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over. De logistieke organisatie van de massages regelen wij voor u. Wilt u meer info over onze massages bij uw bedrijf of evenement, tijdens een vitaliteitsdag of voor een andere gelegenheid? Vraag een offerte aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Onze stoelmassages dragen bij aan het welzijn van werknemers. Een ontspannende en preventieve massage op het werk is een werkgeluk moment dat twee in één heeft: Werkplezier & Vitaliteit. Blije medewerkers zijn creatiever, zelfverzekerder en werken beter samen. Zij ervaren meer werkplezier én blijven bewust van hun lichaam en werkhouding waardoor het ziekteverzuim afneemt. 

De massage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. 

stoelmassage nationale vitaliteitsweek dag tegen rugpijn den bosch heerenveen sneek

stoelmassage op locatie noord-brabant

Is uw onderneming gevestigd in het centrum van Eindhoven of Den Bosch, op een bedrijventerrein in Oosterhout of Roosendaal, in Tilburg, Breda, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Boxtel, Helmond, Bergeijk of in een andere plaats? Wij komen overal. Is het voor 10 personen of voor 2000 medewerkers, wij coördineren de logistieke organisatie van de massages voor u. 

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages op kantoor, massages tijdens uw evenement, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

gewoon goed geregeld

Vertrouwd & Vakkundig

Vakkundige & professionele masseurs.

Alle benodigdheden worden geregeld.

Op alle dagen van de week beschikbaar.

Massage zonder olie over de kleding heen.

Keuze uit 15, 20 of 30 minuten stoelmassage.

Dag tegen rugpijn stoelmassage heerlen roosendaal
week van het werkgeluk stoelmassage brabant alkmaar

doeltreffend & duidelijk

Ruim 17,5 jaar ervaring.

Helder in kosten en werkwijze.

Ook verwerking van eigen bijdrage.

Backoffice 7 dagen per week bereikbaar.

Gratis gebruik van het online reserveringssysteem.

stoelmassage is werkplezier

join ons team wat is stoelmassage sinterklaas week van het werkgeluk donald duck dag stoelmassage noord holland zuid holland

Vitaliteitsweken & Themadagen

Op alle dagen zijn professionele masseurs beschikbaar. Wij verzorgen stoelmassage op locatie overal in Noord-Brabant.

Rosmalen | Eindhoven | Hilvarenbeek | Waalwijk | Gilze

Breda | Uden | Den Bosch | Valkenswaard | Geldrop

Roosendaal | Tilburg | Kaatsheuvel | Made | Moergestel

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten.

Reserveer stoelmassage in noord-brabant

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!