Stoelmassage op Locatie Stoelmassage Maastricht

Blije en fitte medewerkers

International clients click here.

Het stoelmassage Maastricht team is op alle dagen beschikbaar.

Een massage op locatie staat voor vitaliteit, werkplezier, blije medewerkers en vrolijke bezoekers. 

Het is een ideale massage pauze terwijl nek, rug en schouders soepel worden gemasseerd.

Interesse? Bel voor meer info met Maureen 070-7370261 of 06-53508833

Onze stoelmassages in Maastricht zijn erg populair. Ruim 17,5 jaar verzorgt Maureen Kessing stoelmassages binnen de zakelijke markt. Onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring worden door organisaties en medewerkers zeer gewaardeerd. Wij helpen graag om waardevol personeel gezond, blij en vitaal te houden.

Een stoelmassage is een geweldige manier om spierspanning te verlichten en werkgerelateerde klachten te voorkomen, te verminderen en te laten verdwijnen. Vastzittende schouders door het vele bureauwerk worden aangenaam onder handen genomen. Nieuwe energie wordt opgedaan in een relatief kort tijdsbestek. 

Ontdek wat onze massages voor uw bedrijf of tijdens uw event kunnen betekenen. Of het nu om eenmalige of regelmatige opdrachten gaat de logistieke organisatie van de massages regelen wij voor u. Er is altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd. Een ruimte van 3x3m is al voldoende. 

vitaliteitsweek stoelmassage maastricht

Stoelmassage maastricht

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging. Het is een echte blikvanger bij evenementen, beurzen of vergaderingen in MECC Maastricht, Universiteit of Hoge School, bij het Roercenter of Designer Outlet Roermond, de Maasboulevard in Venlo, in het gezellige Valkenburg of bij bedrijfsfeesten en sportevents. Gewoon even heerlijk ontspannen.

De masseurs brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over en zorgen voor de nodige ontspanning tijdens de Dag van de Pedagogisch Medewerker, de Week van het Werkgeluk, de Internationale Dag van de Mentale Gezondheid en bij andere gelegenheden. Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. 

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een massage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende stoelmassage wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massage duurt 15, 20 of 30 minuten waarvan 5 minuten worden gebruik voor het plaatsnemen en afstemmen van de massage, voor de wissel en voor het schoonmaken van de massagestoel. 

Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld. Het is belangrijk dat u iets hebt gegeten en dat u na afloop een glas water drinkt. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur/masseuse op de hoogte zodat voor u de stoelmassage wordt aangepast. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. 

stoelmassage groot effect in korte tijd

Vertrouwd & Vakkundig

Vakkundige & professionele masseurs.

Alle benodigdheden worden geregeld.

Op alle dagen van de week beschikbaar.

Massage zonder olie over de kleding heen.

Keuze uit 15, 20 of 30 minuten stoelmassage.

internationale zelfzorg dag
limburg stoelmassage roermond hoorn

doeltreffend & duidelijk

Ruim 17,5 jaar ervaring.

Helder in kosten en werkwijze.

Ook verwerking van eigen bijdrage.

Backoffice 7 dagen per week bereikbaar.

Gratis gebruik van het online reserveringssysteem.

hernieuwde energie in 20 minuten

In Maastricht en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Stijve schouders, gespannen nekspieren en overbelaste armen worden aangenaam gemasseerd. Een preventieve en rustgevende massage op de werkvloer is een werkgeluk moment dat twee in één heeft: Werkplezier & Vitaliteit. 

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement of gewoon zomaar als bedankje. Is uw bedrijf in het centrum van Maastricht of Roermond gevestigd, op een bedrijventerrein in Urmond of Venlo of hebt u een onderneming in Sittard, Heerlen, Valkenburg, Weert of in een andere plaats? Wij komen overal en hebben altijd masseurs beschikbaar. 

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages op kantoor, massages tijdens uw evenement, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Neem contact met ons op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

dag van de verpleging stoelmassage maastricht arnhem amersfoort

Vitaliteitsweken & Themadagen

Op alle dagen zijn in uw regio professionele masseurs beschikbaar. 

Noord-Holland  |  Friesland  |  Groningen  |  Drenthe  |

Flevoland  |  Gelderland  |  Overijssel  |  Utrecht  | 

Zuid-Holland  |  Zeeland  |  Noord-Brabant  |  Limburg

Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten is het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht.

Reserveer stoelmassage maastricht

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!