Skip to content

Stoelmassage Maastricht - Mooie massagedag

Hoe werkt Stoelmassage Maastricht? Stoelmassage is een preventieve en effectieve massage die over de kleding heen wordt gegeven. Er zijn altijd masseurs in Limburg beschikbaar. 

Onze massage zorgt voor een toename van werkplezier en vitaliteit op de werkvloer. De massage bestaat uit diverse technieken en wordt per persoon op maat aangepast. 

Stoelmassage Maastricht en omgeving

Information for our international clients click here.

De stoelmassages bij bedrijven en evenementen in Maastricht en omgeving zijn erg in trek. Onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring worden door organisaties en medewerkers zeer gewaardeerd. Vastzittende schouders door het vele bureauwerk worden aangenaam onder handen genomen.  

Nieuwe energie wordt opgedaan in een relatief kort tijdsbestek. Een bedrijfsmassage is een geweldige manier om spierspanning te verlichten en werkgerelateerde klachten te voorkomen, te verminderen en te laten verdwijnen. Of het nu om éénmalige of regelmatige opdrachten gaat wij regelen de organisatie van de massages voor u. 

wat is stoelmassage werkregio stoelmassage

Stoelmassage Maastricht zorgt op het werk ervoor dat medewerkers meer werkplezier hebben en bewust blijven van hun lichaam en werkhouding. Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden.

Ontdek wat onze massages voor uw bedrijf of tijdens uw event kunnen betekenen. Wij helpen graag om waardevol personeel blij en vitaal te houden. De stoelmassages kunnen overal worden gegeven.

Tijdens evenementen en bij beurzen is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd. Een ruimte van 3x3m is al voldoende. 

Evenementmassage maastricht

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een echte publiekstrekker. Het is een blikvanger bij evenementen, beurzen of vergaderingen in MECC Maastricht, Universiteit of Hoge School, bij Maastricht Marina, op het Vrijthof of het Onze Lieve Vrouwenplein, bij het Roercenter of Designer Outlet Roermond, de Maasboulevard in Venlo, in het gezellige Valkenburg, bij Limburgse jachthavens of bij bedrijfsfeesten en sportevents. Een stoelmassage is even heerlijk bijkomen van alle drukte. 

Wij worden jaarlijks voor stoelmassage Maastricht en omstreken ingehuurd voor massages tijdens de Dag van de Pedagogisch Medewerker, de Nationale Vitaliteitsweek, de Internationale Dag van de Mentale Gezondheid, de Dag van de Zorg, de Week van de Werkstress en bij nog veel meer gelegenheden. Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Wilt u meer informatie over onze bedrijfsmassages in Maastricht, stoelmassages tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons éénmalig, jaarlijks of als incentive. Het maakt niet uit. Bel met Maureen 06 53 50 88 33 om alle mogelijkheden te bespreken.

Stoelmassage tijdens evenement. Maureen Kessing.

voordelen bedrijfsmassage Maastricht

Financieel aantrekkelijk

Uit ervaring is gebleken dat spanningsklachten, RSI, klachten door een verkeerde werkhouding en kortdurend ziekteverzuim afnemen bij wekelijkse of tweewekelijkse stoelmassages. De bedrijfsmassage zorgt voor ontspanning waardoor het stressgevoel vermindert en energie vrijkomt waardoor de productiviteit toeneemt. 

Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn het meest waardevolle bezit van een bedrijf. Een stoelmassage is door het fiscale voordeel een interessant thema in het gezondheidsbeleid. Bedrijfsmassage is een goede investering in vitaliteit en in het werkplezier van medewerkers.

Powernap & Vitaliteit. Maureen Kessing.

De overheid erkent dat onze stoelmassage Maastricht op het werk een vrije verstrekking Arbo voorziening is om ziekteverzuim te voorkomen. Bedrijfsmassages vallen onder de nihilwaardering en hoeven niet in de WerkKostenRegeling (WKR) te worden opgenomen. Lees de voorwaarden.

Stoelmassage op de werkvloer is fiscaal voordelig als ARBO voorziening of via het Individueel Keuze Budget (IKB) of het Individueel Vitaliteit Budget (IVB).

Werkwijze stoelmassage Maastricht

Professioneel, persoonlijk & praktisch

Onze stoelmassage Maastricht service wordt vlekkeloos afgestemd op het gezondheidsbeleid en de wensen binnen uw onderneming. Wij beantwoorden al uw vragen over de kosten, de frequentie van de massages en welke werktijden het beste kunnen worden gehanteerd. Het massageschema wordt op maat gemaakt.

Wij werken conform een privacy, gezondheid en hygiëne protocol en met de masseur is een overeenkomst conform de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) afgesloten. Onze werkwijze is afgestemd op de richtlijnen van het RIVM. Download de maatregelen van Stoelmassage op Locatie. 

– Onze offerte is maatwerk gebaseerd op uw wensen en op het aantal deelnemers.
– De informatie over en de organisatie van de massages regelen wij voor u.
– Gratis online agenda om snel en eenvoudig een massage in te plannen.

Het enige wat u hoeft te regelen is een geschikte werkruimte van minimaal 3x3m met ventilatie mogelijkheid en een gratis parkeerplaats. 

Join ons team. Online agenda Veelgestelde vragen - FAQ fiscaal voordeel

Tarief stoelmassages Maastricht

Kies voor kwaliteit en ervaring

Geen enkele opdracht is hetzelfde. Er wordt altijd een prijsvoorstel op maat gemaakt. Of het nu om regelmatige bedrijfsmassages gaat, een eenmalige opdracht of om massages bij een benefiet, feest of congres, er zijn altijd bekwame masseurs in Maastricht en omstreken beschikbaar.

Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. 

stoelmassage en bedrijfsmassage

De uurprijs wordt gebaseerd op het aantal masseurs, het aantal massages en de frequentie van de stoelmassages. Bij een afname van vijf uren of meer wordt 20% korting op het uurtarief toegepast. Voor jaaropdrachten geldt een scherper tarief. 

Voor stoelmassage in Maastricht en omstreken is de minimale afname per masseur twee aaneengesloten uren. Wij rekenen geen reistijd en geen reiskosten, wel worden parkeerkosten in rekening gebracht. Meer info tarieven.

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende glimlach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. 

In Maastricht en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen en benen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spierknopen worden verlicht. 

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Ook even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd en werken conform een gezondheidsprotocol.

Reserveren stoelmassage dag Maastricht

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage Maastricht service voor uw (internationale) organisatie, vitaliteitsdag of evenement. Is uw bedrijf in het centrum van Maastricht gevestigd of in Venlo, Sittard, Geleen, Valkenburg, Heerlen, Roermond, Weert, Kerkrade, Venray, Peel en Maas of Horst aan de Maas? Het maakt niet uit waar, er zijn altijd masseurs beschikbaar. Neem contact op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
• NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
• BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
• BvS = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
• BMS = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!