Skip to content

Stoelmassage Maastricht
Mooie dag voor een massage

Wat gebeurt tijdens een stoelmassage dag in Maastricht?
Stoelmassage is een preventieve en effectieve massage die over
de kleding heen wordt gegeven. De massage bestaat uit
diverse technieken en wordt per persoon op maat aangepast.

Er zijn altijd masseurs in Limburg beschikbaar.

Relax & Enjoy.

Onze stoelmasseurs in Maastricht en omgeving zijn graag gezien. De masseurs verzorgen op regelmatige basis bedrijfsmassages op locatie en stoelmassage bij evenementen. Vastzittende schouders door het vele bureauwerk worden aangenaam onder handen genomen. Iedereen krijgt een massage op maat.

Motto: It’s nice to have a space to relax

Foto impressie stoelmassage Maastricht

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. Wilt u meer weten over bedrijfsmassages? Bel of mail om alle voordelen en de effectieve werking van onze stoelmassages te bespreken.

Stoelmassage is een echte publiekstrekker. Het is een blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. 

Stoelmassage Maastricht
Masseren is ons vak
Aandacht ons kenmerk

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk, massage tijdens uw evenement of voor een andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. Tot snel!

error: Content is protected !!