Stoelmassage op Locatie Stoelmassage Limburg

Populaire powernap

International clients click here.

Een stoelmassage op het werk is een werkgeluk moment dat twee in één heeft: Werkplezier & Vitaliteit.

Nek, schouders, rug en armen worden aangenaam over de kleding heen gemasseerd.

Ontdek de voordelen van een ontspannende massage tijdens werktijd.

Bel voor meer info met Maureen 070-7370261 of 06-53508833.

Stoelmassage is laagdrempelig en ideaal voor op de werkplek en tijdens evenementen. Tijdens de massage wordt de kleding aangehouden. Vastzittende schouders worden aangenaam onder handen genomen. Een massage op het werk duurt 20 tot 30 minuten. De ideale powernap om heerlijk te ontspannen zonder dat werkzaamheden lang stil blijven liggen. 

Werkt u bij een klein kantoor of u wilt dat wij stoelmassages tijdens een groot evenement verzorgen? Geen probleem. Wilt u meerdere masseurs op verschillende locaties en over verschillende weken inplannen? Ook geen probleem. Wij zorgen dat alles naadloos aansluit op uw wensen. Een werkruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te geven. 

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie tijdens een themadag of de vitaliteitsweek, voor het personeelsfeest of gewoon zomaar als bedankje. Het maakt niet uit waar uw onderneming in Limburg is gevestigd, wij komen overal. Neem contact op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

stoelmassage roermond ede

Ontspanning en vitaliteit

Is uw onderneming gevestigd in het centrum van Maastricht of Venlo, op een bedrijventerrein in Urmond, Kerkrade of Roermond, in Weert, Stein, Heerlen, Sittard, Geleen, Maasbracht of in een andere plaats? Wij komen overal. Is het voor 10 personen of voor 2000 medewerkers, wij coördineren de logistieke organisatie van de massages voor u. 

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige massages op kantoor, massages tijdens uw evenement, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een massage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende stoelmassage wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massage duurt 15, 20 of 30 minuten waarvan 5 minuten worden gebruik voor het plaatsnemen en afstemmen van de massage, voor de wissel en voor het schoonmaken van de massagestoel. 

Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld. Het is belangrijk dat u iets hebt gegeten en dat u na afloop een glas water drinkt. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur/masseuse op de hoogte zodat voor u de stoelmassage wordt aangepast. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. 

stoelmassage op locatie nationale collega dag

Stoelmassage Limburg

Jaarlijks zorgen onze stoelmassage Limburg masseurs voor de nodige ontspanning tijdens Dag van de Heftruckchauffeur, de Internationale Dag van de Vriendschap, de Week van de Werkstress, de Dag van de Goede Daad en bij andere gelegenheden. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Boek ons eenmalig, wekelijks of als incentive. De masseurs brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over. De logistieke organisatie van de massages regelen wij voor u. Wilt u meer info over onze massages bij uw bedrijf of evenement, tijdens een vitaliteitsdag of voor een andere gelegenheid? Vraag een offerte aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

gewoon goed geregeld

Vertrouwd & Vakkundig

Vakkundige & professionele masseurs.

Alle benodigdheden worden geregeld.

Op alle dagen van de week beschikbaar.

Massage zonder olie over de kleding heen.

Keuze uit 15, 20 of 30 minuten stoelmassage.

vitaliteitsweek wandel naar je werkdag sneek stoelmassage
limburg stoelmassage roermond hoorn

doeltreffend & duidelijk

Ruim 17,5 jaar ervaring.

Helder in kosten en werkwijze.

Ook verwerking van eigen bijdrage.

Backoffice 7 dagen per week bereikbaar.

Gratis gebruik van het online reserveringssysteem.

stoelmassage TIJDENS themadagen

join ons team wat is stoelmassage sinterklaas week van het werkgeluk donald duck dag stoelmassage noord holland zuid holland

themadagen & Vitaliteitsweken

Op alle dagen zijn professionele masseurs beschikbaar. Wij verzorgen stoelmassage op locatie overal in Limburg.

Maastricht | Weert | Roermond | Thorn | Urmond

Venlo | Sittard | Maasbracht | Geleen | Valkenburg

Kerkrade | Stein | Heerlen | Landgraaf | Schip op Geul

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten.

Reserveer stoelmassage limburg

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!