Stoelmassage Lelystad - Tussendoor opladen

Stoelmassage Lelystad verzorgt professionele massages van 20 tot 30 minuten bij bedrijven en tijdens evenementen. De stoelmasseurs komen naar u toe en nemen alle werkbenodigdheden mee.

Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn het meest waardevolle bezit van een bedrijf. Een massage is een geweldige manier om spierspanning te verlichten en werkgerelateerde klachten te voorkomen.

Stoelmassage Lelystad

Information for our international clients click here.

Onze stoelmassages in Lelystad en omstreken zijn erg in trek. Professionele masseurs verzorgen bedrijfsmassages bij zakelijke- en dienstverlenende bedrijven in de regio Flevoland. Gemotiveerde en blije medewerkers maken bedrijven groot. Een massage duurt 20 of 30 minuten en wordt over de kleding heen gegeven. 

Een preventieve en ontspannende stoelmassage op het werk is een werkgeluk moment dat twee in één heeft: Werkplezier & Vitaliteit. Iedereen wordt blij van een massage op de werkvloer. En blij zijn heeft een positief effect op alles: motivatie, productiviteit en creativiteit.

stoelmassage arnhem eventmassage bedrijfsmassage

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een stoelmassage is de ideale powernap, terwijl nek, schouders en rug worden gemasseerd.

Vergroot met massage het comfort, de gezondheid en de effectiviteit van de werkplek. Stoelmassage Lelystad helpt om samen met een juiste werkhouding en voldoende mentale en lichamelijke herstelmomenten klachten te verminderen.

Tijdens evenementen en bij beurzen is er altijd wel een plekje te vinden waar de stoelmassage kan worden uitgevoerd. Een ruimte van 3x3m is al voldoende. 

bedrijfsmassage lelystad eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging tijdens een evenement. Het is een echte blikvanger en werkt als een magneet. Bezoekers of medewerkers vinden het heerlijk om tussendoor even ontspannen. Succes gegarandeerd.

De stoelmassage Lelystad masseurs komen ook langs tijdens de Week van de Werkstress, de Wereld MS Dag, de Dag Buiten de Tijd of tijdens andere bijzondere dagen. 

Wilt u meer informatie over massages in Lelystad bij uw organisatie, tijdens uw bedrijfsevent of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op professionele wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, maandelijks of als incentive. Alles is mogelijk. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

alphen aan den rijn eindhoven hoorn deventer heerenveen wat is stoelmassage massage op het werk stoelmassage en bedrijfsmassage

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Lelystad en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage Lelystad reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement, voor een beurs of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw onderneming in het centrum van Lelystad of Almere gevestigd, op een bedrijventerrein in Harderwijk of Dronten of hebt u een bedrijf in Biddinghuizen, Zeewolde, Swifterbant of een andere plaats?

Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Wilt u meerdere masseurs tegelijkertijd inhuren op verschillende locaties? Geen probleem.

De masseurs nemen alle werkbenodigdheden mee en wij regelen de logistieke organisatie voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!