Stoelmassage Leiden - Heerlijk tussendoor opladen

Stoelmassage Leiden voor Werkplezier & Vitaliteit. Een preventieve en ontspannende bedrijfsmassage op locatie is een werkgeluk moment dat twee in één heeft.

Iedereen wordt blij van een massage op het werk. En blij zijn heeft een positief effect op alles: motivatie, productiviteit, creativiteit en het terugdringen van het personeelsverloop.

Stoelmassage Leiden

Information for our international clients click here.

Stresspreventie krijgt aandacht bij succesvolle bedrijven in Leiden en omstreken. Stoelmassage is een effectieve maatregel tegen ziekteverzuim. Het is belangrijk om in een omgeving te werken waar de balans tussen inspanning en ontspanning perfect is. Voor velen is een stoelmassage de kers op de taart!

Ondernemingen in Leiden en omgeving geven zorgvuldig invulling aan hun gezondheidsbeleid. Stoelmassage is een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde voor meer werkplezier, vitaliteit en werkgeluk. Een heerlijke ontspannende massage op het werk wordt door medewerkers zeer gewaardeerd.

chair massage fiscaal voordeel massage onderzoek wat gebeurt er eigenlijk tijdens een massage?

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een stoelmassage is de ideale powernap, terwijl nek, schouders en rug worden gemasseerd.

Vergroot met massage het comfort, de gezondheid en de effectiviteit van de werkplek. Stoelmassage Leiden helpt om samen met een juiste werkhouding en voldoende mentale en lichamelijke herstelmomenten klachten te verminderen.

Tijdens een werkplezier dag of beurs is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd. De stoelmassages kunnen zowel indoor als outdoor worden gegeven.

bedrijfsmassage leiden eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging tijdens een evenement. Het is een echte blikvanger en werkt als een magneet. Bezoekers of medewerkers vinden het heerlijk om tussendoor even ontspannen. Succes gegarandeerd.

De stoelmassage Leiden masseurs komen ook langs tijdens de Week van de Werkstress, de Week van het Werkgeluk, de Wereldgezondheidsdag of tijdens andere bijzondere dagen. 

Wilt u meer informatie over massages in Leiden bij uw organisatie, tijdens uw bedrijfsevent of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op professionele wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, tweewekelijks of als incentive. Alles is mogelijk. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

alphen aan den rijn eindhoven hoorn deventer heerenveen wat is stoelmassage massage op het werk stoelmassage en bedrijfsmassage

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33 goes delft

In Leiden en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage Leiden reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement, voor een beurs of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw onderneming in het centrum van Leiden of Den Haag gevestigd, op een bedrijventerrein in Leiderdorp of Sassenheim of hebt u een bedrijf in Oegstgeest, Katwijk, Wassenaar, Voorschoten, Noordwijk of een andere plaats?

Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Wilt u meerdere masseurs tegelijkertijd inhuren op verschillende locaties? Geen probleem.

De masseurs nemen alle werkbenodigdheden mee en wij regelen de logistieke organisatie voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!