engelse-vlag-rechthoek.png

Stoelmassage Hoorn - Het relax moment

Reserveer stoelmassage in Hoorn of omgeving. Ervaar het ontspannende en verfrissende effect van een massage op locatie. Er zijn genoeg gelegenheden om een stoelmassagedag in te plannen.

Als waardering voor het zorgpersoneel, de extra bonus, tijdens een vitaliteitsdag of de week van de werkstress, een hackaton of gewoon zomaar. Neem contact op over de mogelijkheden.

Stoelmassage Hoorn

Information for our international clients click here.

Onze stoelmassages in Hoorn en omgeving zijn erg in trek. Wij verzorgen in de regio massages op het werk en tijdens gezondheidsweken, beurzen en evenementen. Onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring worden door bedrijven en medewerkers zeer gewaardeerd.

Trakteer een afdeling of bezoekers met een stoelmassage op locatie. Vastzittende schouders worden aangenaam onder handen genomen. De massage is laagdrempelig omdat het over de kleding heen wordt gegeven. Creëer een heerlijk ontspanningsmoment van 20 of 30 minuten tijdens uw bedrijfsfeest of evenement.

Purmerend Drachten Den Bosch voordelen stoelmassage en bedrijfsmassage

De professionele masseurs met wie Maureen samenwerkt, wonen en werken in heel Nederland. Er kunnen meerdere masseurs tegelijkertijd op verschillende locaties in Hoorn en omstreken worden ingepland. 

Of het nu om een gezondheidsweek, de Dag van de Thuiswerker of een opdracht op meerdere locaties gaat, ontdek wat onze handen voor uw onderneming of evenement kunnen betekenen. 

Voor het geven van de massage is een ruimte van 3x3m al voldoende. Er is er altijd wel een geschikte plek te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd.

bedrijfsmassage hoorn eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging tijdens een evenement. Het is een echte blikvanger en werkt als een magneet. Bezoekers of medewerkers vinden het heerlijk om tussendoor even ontspannen. Succes gegarandeerd.

De stoelmassage Hoorn masseurs komen ook langs tijdens de Dag van de Verpleging, de Week van het Vergeten Kind, Wandel naar je werk dag of tijdens andere bijzondere dagen. 

Wilt u meer informatie over massages in Hoorn bij uw organisatie, tijdens uw bedrijfsevent of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op professionele wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, maandelijks of als incentive. Alles is mogelijk. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

alphen aan den rijn eindhoven hoorn deventer heerenveen wat is stoelmassage massage op het werk stoelmassage en bedrijfsmassage

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Hoorn en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage Hoorn reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement, voor een beurs of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw onderneming in het centrum van Hoorn of Heerhugowaard gevestigd, op een bedrijventerrein in Alkmaar of Bovenkarspel of hebt u een bedrijf in Zwaag, Enkhuizen, Andijk, Medemblik, Avenhorn of een andere plaats?

Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Wilt u meerdere masseurs tegelijkertijd inhuren op verschillende locaties? Geen probleem.

De masseurs nemen alle werkbenodigdheden mee en wij regelen de logistieke organisatie voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!