Stoelmassage Hengelo - Heerlijke powernap

Een stoelmassage op locatie bij bedrijven in Hengelo en omstreken. Een bedrijfsmassage is de ideale rustpauze om weer op te laden. Nek, schouders, rug en armen worden over de kleding heen gemasseerd.

Onze massage op locatie service is ook beschikbaar voor evenementen in de regio Overijssel. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Stoelmassage Hengelo

Information for our international clients click here.

In Hengelo zijn onze stoelmassages erg geliefd. Enthousiaste en gekwalificeerde masseurs verzorgen in de regio bij diverse zakelijke- en dienstverlenende bedrijven massages op het werk en stoelmassage tijdens evenementen. Een heerlijke ontspannende massage wordt altijd gewaardeerd.

Vitale medewerkers zijn van groot belang voor een onderneming. Onze bedrijfsmassages dragen bij aan het welzijn van werknemers. Blije medewerkers zijn zelfverzekerder, creatiever en werken beter samen. Daarnaast is er sprake van minder en korter ziekteverzuim. Lees meer over de positieve invloed van massage.

Hengelo Gouda Stoelmassage op Locatie in heel NL blue monday

Stoelmassage Hengelo zorgt op het werk ervoor dat medewerkers meer werkplezier hebben en bewust blijven van hun lichaam en werkhouding. De stoelmassage is de ideale rustpauze om weer op te laden.

Onze massage service kan op iedere locatie worden gegeven, want een ruimte van 3x3m is al voldoende. De masseurs zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven en evenementen in Hengelo en omstreken. 

Ook tijdens evenementen en bij beurzen is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden gegeven.

bedrijfsmassage Hengelo eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging tijdens een evenement. Het is een echte blikvanger en werkt als een magneet. Bezoekers of medewerkers vinden het heerlijk om tussendoor even ontspannen. Succes gegarandeerd.

De stoelmassage Hengelo masseurs komen ook langs tijdens de Week van het Werkgeluk, de Week van de Werkstress, de Dag van de Houding, de Dag van de Doktersassistent of tijdens andere bijzondere dagen. 

Wilt u meer informatie over massages in Hengelo bij uw organisatie, tijdens uw bedrijfsevent of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op professionele wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, maandelijks of als incentive. Alles is mogelijk. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

ede hengelo maureen kessing stoelmassage op locatie

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Hengelo en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage Hengelo reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement, voor een beurs of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw onderneming in het centrum van Hengelo of Almelo gevestigd, op een bedrijventerrein in Enschede of Deventer of hebt u een bedrijf in Oldenzaal, Borne, Deurningen, Delden, Boekelo of een andere plaats?

Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Wilt u meerdere masseurs tegelijkertijd inhuren op verschillende locaties? Geen probleem.

De masseurs nemen alle werkbenodigdheden mee en wij regelen de logistieke organisatie voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!