Stoelmassage Heerlen - Een zen moment

Stoelmassage in Heerlen is een ontspannende massage van 20 of 30 minuten die over de kleding heen wordt gegeven. De masseurs nemen alle benodigdheden mee naar uw bedrijf of evenement.

U ontvangt een passend massageschema of gebruik de online reserveringsagenda. Het enige dat u hoeft te regelen, is een werkruimte van 3x3m en een gratis parkeerplaats. Bel voor meer info.

Stoelmassage Heerlen

Information for our international clients click here.

Bij bedrijven en evenementen worden onze stoelmassages in Heerlen en omgeving erg gewaardeerd. Het is een welkom moment van ontspanning tijdens een drukke dag. Nek, rug, schouders en armen worden heerlijk gemasseerd. De massage ontspant het lichaam en verhoogt de energie. 

Stoelmassage is een verantwoorde invulling van het vitaliteitsbeleid en biedt fiscaal voordeel bij opname in het ARBO-plan. Een andere mogelijkheid is om stoelmassage via het Individueel Keuze Budget (IKB) of het Individueel Vitaliteit Budget (IVB) aan te bieden.

stoelmassage aalsmeer heerlen onze werkwijze Massage onderzoeken amsterdam reserveren stoelmassage friesland tarieven

Medewerkers kunnen zich tijdens een stoelmassage goed ontspannen. Regelmatig een bedrijfsmassage op het werk houdt werknemers gezond, gemotiveerd en klachtenvrij. Lees meer over de positieve invloed van een massage.

Een stoelmassage is voor jong en oud. Het is een prettige onderbreking van de dag voor lichaam en geest om daarna weer vol energie aan de slag te gaan. De stoelmassages in Heerlen en omstreken kunnen overal op locatie worden gegeven.

Tijdens vitaliteitsdagen of bedrijfsfeesten is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd.

bedrijfsmassage Heerlen Eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging tijdens een evenement. Het is een echte blikvanger en werkt als een magneet. Bezoekers of medewerkers vinden het heerlijk om tussendoor even ontspannen. Succes gegarandeerd.

De stoelmassage Heerlen masseurs komen ook langs tijdens de Internationale Vrouwendag, de Week van de Vitaliteit of Werkstress, Blue Monday of tijdens andere bijzondere dagen. 

Wilt u meer informatie over massages in Heerlen bij uw organisatie, tijdens uw bedrijfsevent of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op professionele wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, maandelijks of als incentive. Alles is mogelijk. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

stoelmassage provincie Gelderland aalsmeer zoetermeer almelo heerlen almere en bedrijfsmassage

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Heerlen en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage Heerlen reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement, voor een beurs of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw onderneming in het centrum van Heerlen of Maastricht gevestigd, op een bedrijventerrein in Sittard of Urmond of hebt u een bedrijf in Landgraaf, Vaals, Elsloo, Susteren, Valkenburg of een andere plaats?

Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Wilt u meerdere masseurs tegelijkertijd inhuren op verschillende locaties? Geen probleem.

De masseurs nemen alle werkbenodigdheden mee en wij regelen de logistieke organisatie voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!