engelse-vlag-rechthoek.png

Stoelmassage Harderwijk - Ongekend populair

De masseurs voor stoelmassage Harderwijk en omstreken verzorgen prettige en professionele massages bij bedrijven en tijdens evenementen. De masseurs komen naar u toe en nemen alle benodigdheden mee.

Werkplezier & Vitaliteit zijn belangrijke factoren bij succesvolle ondernemingen. Een bedrijfsmassage is een geweldige manier om spierspanning te verlichten en werkgerelateerde klachten te voorkomen.

Stoelmassage Harderwijk

Information for our international clients click here.

Een preventieve en ontspannende stoelmassage bij bedrijven is een werkgeluk moment dat twee in één heeft: Werkplezier & Vitaliteit. Iedereen wordt blij van een massage op de werkvloer. En blij zijn heeft een positief effect op alles: motivatie, productiviteit en creativiteit.

Vergroot met een massage het comfort, de gezondheid en de effectiviteit van de werkplek. Samen met een juiste werkhouding en voldoende mentale en lichamelijke herstelmomenten verminderen klachten. Stoelmassage in Harderwijk en omgeving helpen mee aan het creëren van een vitaal en gezond werkklimaat.

stoelmassage zwolle harderwijk assen

Het is belangrijk om in een werkomgeving te werken waar de balans tussen inspanning en ontspanning perfect is. Plan tijdens de werkdag een powernap. Even volledig ontspannen en daarna weer fit en fris aan de slag.

Nieuwe energie wordt opgedaan in een relatief kort tijdsbestek. Vastzittende schouders worden aangenaam onder handen genomen. Of het nu om eenmalige of regelmatige opdrachten gaat wij regelen de organisatie van de massages voor u.

Om een stoelmassage te kunnen geven, is een vrije werkruimte van 3x3m al voldoende. Bij beurzen en bijeenkomsten is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd.

bedrijfsmassage harderwijk eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging tijdens een evenement. Het is een echte blikvanger en werkt als een magneet. Bezoekers of medewerkers vinden het heerlijk om tussendoor even ontspannen. Succes gegarandeerd.

De stoelmassage Harderwijk masseurs komen ook langs tijdens de Week van het Werkgeluk, de Dag van de Bouw, de Systeembeheerdersdag of tijdens andere bijzondere dagen. 

Wilt u meer informatie over massages in Harderwijk bij uw organisatie, tijdens uw bedrijfsevent of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op professionele wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, maandelijks of als incentive. Alles is mogelijk. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

bedrijfsmassage overijssel

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Harderwijk en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage Harderwijk reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement, voor een beurs of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw onderneming in het centrum van Harderwijk of Zeewolde gevestigd, op een bedrijventerrein in Apeldoorn of Nunspeet of hebt u een bedrijf in Ermelo, Epe, ‘t Harde, Putten of een andere plaats?

Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Wilt u meerdere masseurs tegelijkertijd inhuren op verschillende locaties? Geen probleem.

De masseurs nemen alle werkbenodigdheden mee en wij regelen de logistieke organisatie voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!