Skip to content

Stoelmassage Haarlem
Gelukkige werknemers

Onze stoelmassage op locatie service in Haarlem is voor
particulieren, bedrijven en evenementen.
Er zijn altijd masseurs in uw regio beschikbaar.
De massages kunnen zowel indoor als outdoor worden gegeven.

Meer energie, werkplezier en focus.

Informeer naar de mogelijkheden en naar uw tarief.

Stoelmassage in Haarlem en omgeving

Information for our international clients click here.

Onze stoelmassages in Haarlem en omgeving zijn erg populair. Wij verzorgen op regelmatige basis bedrijfsmassages op locatie en stoelmassage bij evenementen. Vastzittende schouders door het vele bureauwerk worden aangenaam onder handen genomen. Iedereen krijgt een massage op maat. Motto: A healthier and more energized workplace!

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. 

Stoelmassage Haarlem, Hoofddorp
‘Na een drukke werkdag ben je weer helemaal zen. ’

Stoelmassage is een echte publiekstrekker. Het is een blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen en bij nog veel meer gelegenheden.

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Bel om alle mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze stoelmassage te bespreken.

Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. 

Masseren is ons vak, aandacht ons kenmerk

error: Content is protected !!