Skip to content

Stoelmassage Haarlem
Gelukkige werknemers

Onze stoelmassage op locatie service in Haarlem is voor
particulieren, bedrijven en evenementen.
Er zijn altijd masseurs in uw regio beschikbaar.
De massages kunnen zowel indoor als outdoor worden gegeven.

Meer energie, werkplezier en focus.

Informeer naar de mogelijkheden en naar uw tarief.

Onze stoelmassages zijn in Haarlem en omgeving erg populair. De masseurs verzorgen op regelmatige basis bedrijfsmassages op locatie en stoelmassage bij evenementen. Vastzittende schouders door het vele bureauwerk worden aangenaam onder handen genomen. Iedereen krijgt een massage op maat.

Motto: A healthier and more energized workplace!

Foto impressie stoelmassage Haarlem

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. Wilt u meer weten over bedrijfsmassages? Bel of mail om alle voordelen en de effectieve werking van onze stoelmassages te bespreken.

Stoelmassage is een echte publiekstrekker. Het is een blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. 

Stoelmassage Haarlem
Masseren is ons vak, aandacht ons kenmerk

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. Tot snel!

error: Content is protected !!