Stoelmassage op Locatie Stoelmassage Groningen

Quality time

International clients click here.

Ervaar het ontspannende en verfrissende effect van een massage op locatie.

Nek, schouders, rug en armen worden aangenaam over de kleding heen gemasseerd.

Dé extra bonus tijdens een vitaliteitsdag of de week van de werkstress.

Bel voor meer info met Maureen 070-7370261 of 06-53508833.

Onze stoelmassages in Groningen zijn erg populair. De masseurs helpen graag om waardevol personeel gezond, blij en vitaal te houden. Ruim 17,5 jaar verzorgt Maureen Kessing stoelmassages binnen de zakelijke markt. Vanuit de thuisbasis Den Haag is de clientèle uitgebreid met nationale en internationale ondernemingen in alle denkbare sectoren verspreid over het land. 

De ontspannende massage is het relax moment dat tijdens een drukke werkdag door medewerkers en bezoekers zeer wordt gewaardeerd. Stoelmassage is laagdrempelig omdat zonder olie over de kleding heen wordt gemasseerd. Vastzittende schouders worden aangenaam onder handen genomen. Er zijn altijd professionele masseurs beschikbaar. 

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie tijdens een themadag of de vitaliteitsweek, voor het personeelsfeest of gewoon zomaar als bedankje. Het maakt niet uit waar uw onderneming in de provincie Groningen is gevestigd, wij komen overal. Neem contact op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

regio groningen enschede

Ontspanning en vitaliteit

Is uw onderneming gevestigd in het centrum van Groningen, op een bedrijventerrein in Farmsum of Veendam, in Siddeburen, Muntendam, Winschoten, Appingedam of in een andere plaats? Wij komen overal. Is het voor 10 personen of voor 2000 medewerkers, wij coördineren de logistieke organisatie van de massages voor u. 

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige massages op kantoor, massages tijdens uw evenement, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een massage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende stoelmassage wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massage duurt 15, 20 of 30 minuten waarvan 5 minuten worden gebruik voor het plaatsnemen en afstemmen van de massage, voor de wissel en voor het schoonmaken van de massagestoel. 

Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld. Het is belangrijk dat u iets hebt gegeten en dat u na afloop een glas water drinkt. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur/masseuse op de hoogte zodat voor u de stoelmassage wordt aangepast. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd.

vitaliteit stoelmassage themadag en vitaliteitsweek blue monday werkregio WEEK VAN DE HSP stoelmassage zuid-holland zwolle delfzijl heerenveen delft

Stoelmassage groningen

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging. Het is een publiekstrekker bij evenementen in MartiniPlaza, Universiteit of Hoge School, tijdens themadagen in ziekenhuizen en verpleeghuizen in Groningen, Haren en Delfzijl en bij bedrijfsfeesten en sportevents. Medewerkers en bezoekers krijgen een heerlijke massage om even te ontspannen.

Al jaren worden de masseurs voor stoelmassage Groningen en omstreken voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de Dag van de Verpleging, de Internationale Dag van het Geluk, als Sinterklaas cadeau en tijdens vele andere bijzondere dagen. Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

gewoon goed geregeld

Vertrouwd & Vakkundig

Vakkundige & professionele masseurs.

Alle benodigdheden worden geregeld.

Op alle dagen van de week beschikbaar.

Massage zonder olie over de kleding heen.

Keuze uit 15, 20 of 30 minuten stoelmassage.

stoelmassage leeuwarden drachten
stoelmassage friesland. ontdek de zorg. groningen delfzijl

doeltreffend & duidelijk

Ruim 17,5 jaar ervaring.

Helder in kosten en werkwijze.

Ook verwerking van eigen bijdrage.

Backoffice 7 dagen per week bereikbaar.

Gratis gebruik van het online reserveringssysteem.

stoelmassage TIJDENS themadagen

join ons team wat is stoelmassage sinterklaas week van het werkgeluk donald duck dag stoelmassage noord holland zuid holland

themadagen & Vitaliteitsweken

Op alle dagen zijn professionele masseurs beschikbaar. Wij komen op locatie overal in de provincie Groningen.

Delfzijl | Veendam | Ter Apel | Loppersum | Leek

Hoogezand | Stadskanaal | Farmsum | Winschoten

Oude Pekela | Pieterburen | Appingedam | Haren

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten.

Reserveer stoelmassage Groningen

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!