Skip to content

Stoelmassage Groningen
Een portie aandacht

Waarom stoelmassage in Groningen?
Er zijn genoeg leuke redenen om een stoelmassagedag in te plannen.
Als extra bonus, als marketingtool op een beurs of tijdens
een vitaliteitsdag of hackaton of gewoon zomaar.

Origineel & Ontspannend.

Neem contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Onze stoelmassages zijn in Groningen en omgeving erg in trek. De masseurs verzorgen op regelmatige basis bedrijfsmassages op locatie en stoelmassage bij evenementen. Vastzittende schouders door het vele bureauwerk worden aangenaam onder handen genomen. Iedereen krijgt een massage op maat.

Motto: Hapiness is having a chair massage!

Foto impressie stoelmassage Groningen

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. Wilt u meer weten over bedrijfsmassages? Bel of mail om alle voordelen en de effectieve werking van onze stoelmassages te bespreken.

Stoelmassage is een echte publiekstrekker. Het is een blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. 

Stoelmassage Groningen
Masseren is ons vak, aandacht ons kenmerk

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of voor regelmatige bedrijfsmassages, massage tijdens uw evenement of voor een andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. Tot snel!

error: Content is protected !!