Skip to content

Stoelmassage Groningen
Een portie aandacht

Waarom stoelmassage in Groningen? Er zijn genoeg
leuke redenen om een stoelmassagedag in te plannen.
Als extra bonus, als marketingtool op een beurs, tijdens
een vitaliteitsdag of hackaton of gewoon zomaar.

Origineel & Ontspannend.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Stoelmassage in Groningen en omgeving

Information for our international clients click here.

Onze stoelmassages in Groningen en omgeving zijn erg in trek. Wij verzorgen in de regio massages op het werk en stoelmassages bij events. Bezoekers van een evenement kunnen even bijkomen van alle drukte en vastzittende schouders worden aangenaam onder handen genomen. Motto: Happiness is having a chair massage!

Stoelmassage is een echte publiekstrekker. Het is een blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen en bij nog veel meer gelegenheden.

Stoelmassage Groningen, Haren
'Wij willen jullie weer inhuren op meer locaties met extra masseurs.'

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Bel om alle mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze stoelmassage te bespreken.

Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. 

Masseren is ons vak, aandacht ons kenmerk

error: Content is protected !!