engelse-vlag-rechthoek.png

Stoelmassage Gelderland - Een zen moment

Stoelmassage in Gelderland is een ontspannende massage van 20 of 30 minuten die over de kleding heen wordt gegeven. De masseurs nemen alle benodigdheden mee naar uw bedrijf of evenement.

U ontvangt een passend massageschema of gebruik de online reserveringsagenda. Het enige dat u hoeft te regelen, is een werkruimte van 3x3m en een gratis parkeerplaats. Bel voor meer info.

Stoelmassage Gelderland

Information for our international clients click here.

Bij bedrijven en evenementen worden onze stoelmassages in de provincie Gelderland erg gewaardeerd. Het is een welkom moment van ontspanning tijdens een drukke dag. Nek, rug, schouders en armen worden heerlijk gemasseerd. De massage ontspant het lichaam en verhoogt de energie. 

Stoelmassage is een verantwoorde invulling van het vitaliteitsbeleid en biedt fiscaal voordeel bij opname in het ARBO-plan. Een andere mogelijkheid is om stoelmassage via het Individueel Keuze Budget (IKB) of het Individueel Vitaliteit Budget (IVB) aan te bieden.

stoelmassage provincie Gelderland aalsmeer zoetermeer almelo heerlen almere en bedrijfsmassage

Medewerkers kunnen zich tijdens een stoelmassage goed ontspannen. Regelmatig een bedrijfsmassage op het werk houdt werknemers gezond, gemotiveerd en klachtenvrij. Lees meer over de positieve invloed van een massage.

Een stoelmassage is voor jong en oud. Het is een prettige onderbreking van de dag voor lichaam en geest om daarna weer vol energie aan de slag te gaan. De stoelmassages kunnen overal op locatie worden gegeven.

Tijdens vitaliteitsdagen of bedrijfsfeesten is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd.

bedrijfsmassage Gelderland Eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging. Het is een publiekstrekker of een rustmoment bij congressen en events in de provincie Gelderland. De masseurs komen graag langs om massages te verzorgen tijdens de Dag van het Werkplezier, de Nationale Complimenten Dag, de Dag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk en bij andere gelegenheden of bijzondere dagen. Wij helpen graag om van uw event een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Wilt u meer informatie over onze massages in Gelderland bij uw onderneming, tijdens uw evenement of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, maandelijks of als incentive. Alles is mogelijk. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

stoelmassage gelderland

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In de provincie Gelderland is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

Stoelmassage gELDERLAND reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw onderneming in de provincie Gelderland gevestigd? Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar.

Ontdek wat onze massages voor uw bedrijf of tijdens uw event kunnen betekenen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!