Stoelmassage op Locatie Stoelmassage Gelderland

Zen moment

International clients click here.

Een ontspannende stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven.

Nek, schouders, rug en armen worden aangenaam gemasseerd.

De masseurs nemen alle benodigdheden mee naar uw bedrijf of evenement.

Bel voor meer info met Maureen 070-7370261 of 06-53508833.

Bij bedrijven en evenementen in Gelderland worden in onze stoelmassages erg gewaardeerd. Het is een welkom ontspanningsmoment tijdens een drukke werkdag. Nek, rug, schouders en armen worden heerlijk gemasseerd. De massage ontspant het lichaam en verhoogt de energie. Regelmatig een bedrijfsmassage op het werk houdt werknemers gezond, gemotiveerd en klachtenvrij. 

Stoelmassage is een verantwoorde invulling van het vitaliteitsbeleid en biedt fiscaal voordeel bij opname in het ARBO-plan. Een andere mogelijkheid is om stoelmassage via het Individueel Keuze Budget (IKB) of het Individueel Vitaliteit Budget (IVB) aan te bieden. De massages kunnen overal worden gegeven. Er is altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd.

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie tijdens een themadag of de vitaliteitsweek, voor het personeelsfeest of gewoon zomaar als bedankje. Het maakt niet uit waar uw onderneming in Gelderland is, wij komen overal. Neem contact op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

stoelmassage op locatie wereldgezondheidsdag den bosch arnhem

Stoelmassage gelderland

Al jaren zorgen onze stoelmassages in Gelderland voor de nodige ontspanning tijdens de Dag van het Werkplezier, de Nationale Complimenten Dag, de Dag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk en tijdens andere bijzondere dagen. Wij helpen graag om van uw themadag of evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages op kantoor, massages tijdens uw evenement, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een massage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende stoelmassage wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massage duurt 15, 20 of 30 minuten waarvan 5 minuten worden gebruik voor het plaatsnemen en afstemmen van de massage, voor de wissel en voor het schoonmaken van de massagestoel. 

Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld. Het is belangrijk dat u iets hebt gegeten en dat u na afloop een glas water drinkt. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur/masseuse op de hoogte zodat voor u de stoelmassage wordt aangepast. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd.

Fiets naar je werk dag. internationale dag van de post middelburg sneek

Ontspanning en vitaliteit

Is uw onderneming gevestigd in het centrum van Arnhem of Nijmegen, op een bedrijventerrein in Apeldoorn, Ede, Hattem of Geldermalsen, in Doetinchem, Beesd, Harderwijk, Lochem of in een andere plaats in Gelderland? Wij komen overal. Is het voor 10 personen of voor 2000 medewerkers, wij coördineren de organisatie van de stoelmassages voor u. 

Boek ons eenmalig, wekelijks of als incentive. De masseurs brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over. De logistieke organisatie van de massages regelen wij. Wilt u meer info over onze massages bij uw bedrijf of evenement, tijdens een vitaliteitsdag of voor een andere gelegenheid? Vraag een offerte aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

gewoon goed geregeld

Vertrouwd & Vakkundig

Vakkundige & professionele masseurs.

Alle benodigdheden worden geregeld.

Op alle dagen van de week beschikbaar.

Massage zonder olie over de kleding heen.

Keuze uit 15, 20 of 30 minuten stoelmassage.

Join ons team. Wij verzorgen overal in Nederland stoelmassages op locatie community manager Wereld NGO Dag dag van de arbeid week van de werkstress gelderland
Werkregio Arnhem stoelmassage op locatie dag van de heftruckchauffeur onze werkwijze

doeltreffend & duidelijk

Ruim 17,5 jaar ervaring.

Helder in kosten en werkwijze.

Ook verwerking van eigen bijdrage.

Backoffice 7 dagen per week bereikbaar.

Gratis gebruik van het online reserveringssysteem.

stoelmassage TIJDENS themadagen

join ons team wat is stoelmassage sinterklaas week van het werkgeluk donald duck dag stoelmassage noord holland zuid holland

themadagen & Vitaliteitsweken

Op alle dagen zijn professionele masseurs beschikbaar. Wij komen op locatie overal in Gelderland.

Harderwijk | Arnhem | Ede | Geldermalsen | Zutphen

Nijmegen | Beesd | Zaltbommel | Rheden | Huissen

Apeldoorn | Winterswijk | Culemborg | Duiven

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten.

Reserveer stoelmassage in Gelderland

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!