Skip to content

Stoelmassage Friesland
Energie en rust

Onze stoelmassage in Friesland is een heerlijke mix van
oosterse en westerse massagegrepen die speciaal
is ontwikkeld om een ontspannende en preventieve
stoelmassage op de werkplek of tijdens events te geven.

De kleding kan worden aangehouden. Gemak voor iedereen.

Informeer naar de mogelijkheden en naar uw tarief.

Stoelmassage in Friesland en omgeving

Information for our international clients click here.

Onze stoelmassages in Leeuwarden en overige plaatsen in Friesland worden erg gewaardeerd. Het organiseren van een stoelmassagedag is eenvoudig. Wij komen naar u toe. De massage wordt over de kleding heen gegeven en vastzittende spieren worden heerlijk soepel gemasseerd. Motto: Massage at work helps boost your immune system!

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. 

Stoelmassage Leeuwarden, Friesland
Medewerkers van zorginstelling krijgt een ontspannende stoelmassage.

Stoelmassage is een echte publiekstrekker. Het is een blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen en bij nog veel meer gelegenheden.

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Bel om alle mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze stoelmassage te bespreken.

Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. 

Masseren is ons vak, aandacht ons kenmerk

error: Content is protected !!