Stoelmassage op Locatie Stoelmassage Friesland

Vitaliteit op het werk

International clients click here.

Spanning in rug, schouders of nek door het vele zitten?

Is een korte massagepauze tijdens een drukke dag welkom?

Stoelmassage verlicht spierspanning en helpt werkgerelateerde klachten te voorkomen.

Bel voor meer info met Maureen 070-7370261 of 06-53508833.

Werkplezier & Vitaliteit zijn belangrijke factoren bij succesvolle ondernemingen. Iedereen wordt blij van een stoelmassage op het werk. En blij zijn heeft een positief effect op alles: motivatie, productiviteit en creativiteit. Nieuwe energie wordt opgedaan in een relatief kort tijdsbestek. Vastzittende schouders worden aangenaam onder handen genomen. 

Stoelmassage is erg populair. De masseurs helpen graag om waardevol personeel gezond, blij en vitaal te houden. Ruim 17,5 jaar verzorgt Maureen Kessing stoelmassages binnen de zakelijke markt. Vanuit de thuisbasis Den Haag is de clientèle uitgebreid met nationale en internationale ondernemingen in alle denkbare sectoren verspreid over het land. 

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie tijdens een themadag of de vitaliteitsweek, voor het personeelsfeest of gewoon zomaar als bedankje. Het maakt niet uit waar uw onderneming in Friesland is, wij komen overal. Neem contact op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

stoelmassage friesland alkmaar drachten

Stoelmassage = Quality time

De masseurs komen op locatie tijdens de Dag van de Verpleging, de Week van de Werkstress, de Dag van het Werkplezier en bij andere bijzondere momenten. Stoelmassage is een echte publiekstrekker en een waardevolle toevoeging tijdens events in Friesland. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Boek ons eenmalig, wekelijks of als incentive. De masseurs brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over. De logistieke organisatie van de massages regelen wij voor u. Wilt u meer info over onze massages bij uw bedrijf of evenement, tijdens een vitaliteitsdag of voor een andere gelegenheid? Vraag een offerte aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Het is belangrijk om in een werkomgeving te werken waar de balans tussen inspanning en ontspanning perfect is. Vergroot met een stoelmassage het comfort, de gezondheid en de effectiviteit van de werkplek. Samen met een juiste werkhouding en voldoende mentale en lichamelijke herstelmomenten verminderen klachten. 

De massage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. 

week van het werkgeluk alkmaar heerhugowaard

stoelmassage op locatie Friesland

Is uw onderneming gevestigd in het centrum van Leeuwarden, op het strand in Lemmer, Sneek of Makkum, in Harlingen, Heerenveen, Bolsward, Franeker, Buitenpost, Gorredijk, Grou of op één van de Waddeneilanden? Wij komen overal. Is het voor 10 personen of voor 2000 medewerkers, wij coördineren de logistieke organisatie van de massages voor u. 

Wilt u meer info over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages op kantoor, massages tijdens uw evenement, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

gewoon goed geregeld

Doeltreffend & Duidelijk

Ruim 17,5 jaar ervaring.

Helder in kosten en werkwijze.

Ook verwerking van eigen bijdrage.

Backoffice 7 dagen per week bereikbaar.

Gratis gebruik van het online reserveringssysteem.

stoelmassage roermond ede
Internationale dag van de vriendschap week van de werkstress stoelmassage friesland noord brabant eindhoven

Vertrouwd & Vakkundig

Vakkundige & professionele masseurs.

Alle benodigdheden worden geregeld.

Op alle dagen van de week beschikbaar.

Massage zonder olie over de kleding heen.

Keuze uit 15, 20 of 30 minuten stoelmassage.

stoelmassage tijdens themadagen

stoelmassage flevoland zwolle assen drachten friesland kampen

Vitaliteitsweken & Themadagen

Op alle dagen zijn professionele masseurs beschikbaar. 

Leeuwarden | Sneek | Drachten | Harlingen |

Heerenveen | Kollum | Franeker | Dokkum |

Burgum | Stavoren | Lemmer | Wolvega

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. 

Reserveer stoelmassage in friesland

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!