Stoelmassage op Locatie Stoelmassage Flevoland

Feel Fit & Work Well

International clients click here.

Kies voor kwaliteit en ervaring.

De professionele masseurs hebben het masseren in hun vingers. 

Onze werkprocedure volgt een protocol zodat uw privacy, gezondheid en hygiëne worden gewaarborgd.

Bel voor meer info met Maureen 070-7370261 of 06-53508833

Onze stoelmassages in Flevoland en omgeving zijn erg in trek. Nieuwe energie wordt opgedaan in een relatief kort tijdsbestek. Vastzittende schouders door het vele bureauwerk worden aangenaam onder handen genomen. Of het nu om eenmalige of regelmatige opdrachten gaat wij regelen de logistieke organisatie van de massages voor u en helpen graag om waardevol personeel blij en vitaal te houden. 

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor uzelf. Ontdek de positieve invloed van onze stoelmassage bij uw bedrijf of tijdens uw evenement. Tijdens evenementen en bij beurzen is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd. Een ruimte van 3x3m is al voldoende. 

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie tijdens een themadag of de vitaliteitsweek, voor het personeelsfeest of gewoon zomaar als bedankje. Het maakt niet uit waar uw onderneming in Flevoland is, wij komen overal. Neem contact op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

stoelmassage zaanstad zoetermeer almere doe een vriendelijk dag dag van geluk flevoland

De extra bonus

De masseurs komen op locatie tijdens de Dag van Werkplezier in de Zorg, de Dag van de Arbeid, tijdens Kerst & Oudjaar bedrijfsfeesten en bij andere bijzondere momenten. Stoelmassage is een echte publiekstrekker en een waardevolle toevoeging in Flevoland. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Boek ons eenmalig, wekelijks of als incentive. De masseurs brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over. De logistieke organisatie van de massages regelen wij voor u. Wilt u meer info over onze massages bij uw bedrijf of evenement, tijdens een vitaliteitsdag of voor een andere gelegenheid? Vraag een offerte aan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Onze stoelmassages dragen bij aan het welzijn van werknemers. Een ontspannende en preventieve massage op het werk is een werkgeluk moment dat twee in één heeft: Werkplezier & Vitaliteit. Blije medewerkers zijn creatiever, zelfverzekerder en werken beter samen. Zij ervaren meer werkplezier én blijven bewust van hun lichaam en werkhouding waardoor het ziekteverzuim afneemt. 

De massage is een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. 

nationale sport week standby assistentendag stoelmassage zuid-holland flevoland arnhem harderwijk

stoelmassage op locatie Flevoland

Is uw onderneming gevestigd in het centrum van Almere of Lelystad, op het strand in Zeewolde, Houtribhoek of bij het Almeerderstrand, in Biddinghuizen, Dronten, Urk, Emmeloord of in een andere plaats? Wij komen overal. Is het voor 10 personen of voor 2000 medewerkers, wij coördineren de logistieke organisatie van de massages voor u. 

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages op kantoor, massages tijdens uw evenement, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

gewoon goed geregeld

Vertrouwd & Vakkundig

Vakkundige & professionele masseurs.

Alle benodigdheden worden geregeld.

Op alle dagen van de week beschikbaar.

Massage zonder olie over de kleding heen.

Keuze uit 15, 20 of 30 minuten stoelmassage.

stoelmassage flevoland zwolle assen drachten friesland kampen
internationale zelfzorg dag almere

doeltreffend & duidelijk

Ruim 17,5 jaar ervaring.

Helder in kosten en werkwijze.

Ook verwerking van eigen bijdrage.

Backoffice 7 dagen per week bereikbaar.

Gratis gebruik van het online reserveringssysteem.

stoelmassage is werkplezier

join ons team wat is stoelmassage sinterklaas week van het werkgeluk donald duck dag stoelmassage noord holland zuid holland

Vitaliteitsweken & Themadagen

Op alle dagen zijn professionele masseurs beschikbaar. Wij komen op locatie overal in Flevoland.

Zeewolde | Lelystad | Almere | Bant

Emmeloord | Dronten | Swifterbant | Urk

Biddinghuizen | Noordoostpolder | Markenesse | Creil

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten.

Reserveer stoelmassage in flevoland

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!