Stoelmassage op Locatie Stoelmassage Emmen

Vitale medewerkers

International clients click here.

Wilt u het stoelmassage Emmen team inzetten tijdens uw evenement of bedrijfsfeest?

Of bent u HR adviseur en wilt u het personeel frequent een massage op het werk aanbieden?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Door jarenlange ervaring kennen wij de kneepjes van het vak.

Bel voor meer info met Maureen 070-7370261 of 06-53508833

Stoelmassage in Emmen is erg in trek. Professionele masseurs verzorgen bedrijfsmassages bij diverse zakelijke- en dienstverlenende bedrijven in de regio. Stoelmassages zijn gemakkelijk op het werk te organiseren omdat zonder olie over de kleding heen wordt gemasseerd en een vrij werkruimte van 3x3m is al voldoende. Ontdek de positieve invloed van onze massages. 

Investeer in werkplezier en blije medewerkers. Vitale medewerkers zijn van groot belang voor een onderneming. Tijdens een stoelmassage van 20 of 30 minuten ontspant het lichaam en verhoogt de energie. Met stoelmassages bij uw bedrijf zorgt u ervoor dat medewerkers bewust blijven van hun lichaam en hun werkhouding. Nieuwe energie wordt opgedaan in een relatief kort tijdsbestek. 

Meerdere masseurs kunnen tegelijkertijd en op verschillende locaties worden ingepland. Of het nu om eenmalige of doorlopende opdrachten gaat wij regelen de logistieke organisatie van de massages voor u. Onze backoffice is 7 dagen per week bereikbaar. De stoelmasseurs helpen graag om waardevol personeel blij en vitaal te houden.

wandel naar je werk dag overrijsel goes emmen

Stoelmassage Emmen

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging. Het is een publiekstrekker bij beurzen en werkt als een magneet tijdens congressen, bedrijfsfeesten of themadagen. Medewerkers en bezoekers kunnen even heerlijk ontspannen. De masseurs brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over. 

Jaarlijks zorgen de masseurs voor de nodige ontspanning tijdens  de Internationale Dag van de Post, de Nationale Vitaliteitsweek, de Fiets naar je Werk Dag of tijdens andere bijzondere dagen. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Bel met Maureen 06-53508833 om de mogelijkheden te bespreken.

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een massage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende stoelmassage wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massage duurt 15, 20 of 30 minuten waarvan 5 minuten worden gebruik voor het plaatsnemen en afstemmen van de massage, voor de wissel en voor het schoonmaken van de massagestoel. 

Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld. Het is belangrijk dat u iets hebt gegeten en dat u na afloop een glas water drinkt. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur/masseuse op de hoogte zodat voor u de stoelmassage wordt aangepast. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. 

stoelmassage groot effect in 20 minuten

Vertrouwd & Vakkundig

Vakkundige & professionele masseurs.

Alle benodigdheden worden geregeld.

Op alle dagen van de week beschikbaar.

Massage zonder olie over de kleding heen.

Keuze uit 15, 20 of 30 minuten stoelmassage.

dag van de heftruckchauffeur stoelmassage overijssel emmen
dag tegen rugpijn dag van de mantelzorg drenthe nijmegen emmen hengelo

doeltreffend & duidelijk

Ruim 17,5 jaar ervaring.

Helder in kosten en werkwijze.

Ook verwerking van eigen bijdrage.

Backoffice 7 dagen per week bereikbaar.

Gratis gebruik van het online reserveringssysteem.

werk aan duurzame inzetbaarheid

In Emmen en omstreken is een massage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Een preventieve en rustgevende massage op de werkvloer is een werkgeluk moment dat twee in één heeft: Werkplezier & Vitaliteit. 

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie. Is uw bedrijf in het centrum van Emmen of Meppel gevestigd, op een bedrijventerrein in Assen of Hoogeveen of hebt u een bedrijf in Roden, Beilen, Midden-Drenthe of een andere plaats? Het maakt niet uit waar, wij komen overal en hebben altijd masseurs beschikbaar. 

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Wilt u meer informatie over onze massages bij uw bedrijf, tijdens uw evenement of voor een werkplezier dag? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Boek ons eenmalig, maandelijks of als incentive. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

vitaliteit stoelmassage themadag en vitaliteitsweek blue monday werkregio WEEK VAN DE HSP stoelmassage zuid-holland zwolle delfzijl heerenveen delft

Vitaliteitsweken & Themadagen

Op alle dagen zijn in uw regio professionele masseurs beschikbaar. 

Noord-Holland  |  Friesland  |  Groningen  |  Drenthe  |

Flevoland  |  Gelderland  |  Overijssel  |  Utrecht  | 

Zuid-Holland  |  Zeeland  |  Noord-Brabant  |  Limburg

Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten is het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht.

Reserveer stoelmassage emmen

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!