Skip to content

Stoelmassage Eindhoven
De drukte van de dag vervaagt

Professionele en enthousiaste masseurs verzorgen stoelmassage
in Eindhoven, Den Bosch en regio. Zij staan alle dagen van de week
voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is een vrije werkruimte
en een parkeerplaats regelen. Wij berekenen geen reiskosten.

Indoor en outdoor uit te voeren, op de werkplek en op locatie.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave.

Stoelmassage in Eindhoven en omgeving

Information for our international clients click here.

Onze stoelmassages in Eindhoven en omgeving zijn erg populair. Wij verzorgen op regelmatige basis bedrijfsmassages en massage bij evenementen. Vastzittende schouders door het vele bureauwerk worden aangenaam onder handen genomen. Iedereen krijgt een massage op maat. Motto: Chair massage a quick de-stress and a quick time-out!

Stoelmassage is een echte publiekstrekker. Het is een blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen en bij nog veel meer gelegenheden.

Stoelmassage Eindhoven, Den Bosch
'Heerlijk na bootcamp sessie’.

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Bel om alle mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze stoelmassage te bespreken.

Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. 

Masseren is ons vak, aandacht ons kenmerk

error: Content is protected !!