Skip to content

Stoelmassage Eindhoven
De drukte van de dag vervaagt

Professionele en enthousiaste masseurs verzorgen stoelmassage
in Eindhoven, Den Bosch en regio. Zij staan alle dagen van de week
voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is een vrije werkruimte
en een parkeerplaats regelen. Wij berekenen geen reiskosten.

Indoor en outdoor uit te voeren, op de werkplek en op locatie.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave.

Onze stoelmassages in Eindhoven, Den Bosch en regio Brabant zijn erg populair. De masseurs verzorgen op regelmatige basis bedrijfsmassages op locatie en stoelmassage bij evenementen. Vastzittende schouders door het vele bureauwerk worden aangenaam onder handen genomen. Iedereen krijgt een massage op maat.

Motto: Chair massage a quick de-stress and a quick time-out!

Foto impressie massages Eindhoven

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. Wilt u meer weten over bedrijfsmassages? Bel of mail om alle voordelen en de effectieve werking van onze stoelmassages te bespreken.

Stoelmassage is een echte blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. 

Stoelmassage Eindhoven
Masseren is ons vak, aandacht ons kenmerk

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of voor regelmatige bedrijfsmassages, massage tijdens uw evenement of voor een andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. Tot snel!

error: Content is protected !!