Stoelmassage op Locatie Stoelmassage Eindhoven

Vitaliteit & werkgeluk

International clients click here.

Het stoelmassage Eindhoven team staat graag voor u klaar!

Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn het meest waardevolle bezit van een bedrijf.

Een massage op het werk is de ideale pauze om weer op te laden. 

Bel Maureen 070-7370261 of 06-53508833 om de mogelijkheden te bespreken.

In Eindhoven en omgeving zijn onze stoelmassages erg geliefd. Professionele masseurs verzorgen in de regio al geruime tijd bij diverse zakelijke- en dienstverlenende bedrijven massages op het werk en stoelmassages tijdens evenementen. Een heerlijke ontspannende massage wordt zowel door werknemers als door bezoekers altijd gewaardeerd!

Om werkstress te verminderen, is het van belang om in te zetten op dat waar werknemers energie van krijgen. Een stoelmassage op het werk verhoogt het gevoel van plezier, welzijn en geluk. Blije medewerkers zijn productiever, innovatiever en creatiever en vitale medewerkers zijn van groot belang voor een onderneming. 

Onze massage service kan op iedere locatie worden gegeven, een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende. Ook tijdens evenementen en bij beurzen is er altijd wel een plekje te vinden. De logistieke organisatie van de massages regelen wij voor u. De stoelmasseurs zijn beschikbaar voor zowel particulieren als voor bedrijven. 

Week van de werkstress systeembeheerdersdag internationale dag van de post eindhoven

Stoelmassage Eindhoven

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging. Het is een publiekstrekker of een rustmoment bij bijeenkomsten in Eventcentre Aquabest in Best of bij Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek, bij evenementen in Het Klokgebouw in Eindhoven, bij Universiteit of Hoge School en bij ondernemingen in Eindhoven, Tilburg, Breda en Roosendaal. 

Jaarlijks zorgen de masseurs voor de nodige ontspanning tijdens het Dutch Technology Festival, de Dag van de Dierenassistent, de Community Manager Appreciation Dag en bij andere gelegenheden. Wij helpen met genoegen om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een massage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende stoelmassage wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massage duurt 15, 20 of 30 minuten waarvan 5 minuten worden gebruik voor het plaatsnemen en afstemmen van de massage, voor de wissel en voor het schoonmaken van de massagestoel. 

Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld. Het is belangrijk dat u iets hebt gegeten en dat u na afloop een glas water drinkt. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur/masseuse op de hoogte zodat voor u de stoelmassage wordt aangepast. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. 

masseren is ons vak - aandacht ons kenmerk

Vertrouwd & Vakkundig

Ruim 17,5 jaar ervaring.

Helder in kosten en werkwijze.

Ook verwerking van eigen bijdrage.

Backoffice 7 dagen per week bereikbaar.

Gratis gebruik van het online reserveringssysteem.

internationale zelfzorg dag stoelmassage wereld EHBO dag eindhoven sneek
eindhoven uden ladies night stoelmassages

doeltreffend & duidelijk

Vakkundige & professionele masseurs.

Alle benodigdheden worden geregeld.

Op alle dagen van de week beschikbaar.

Massage zonder olie over de kleding heen.

Keuze uit 15, 20 of 30 minuten stoelmassage.

stoelmassage groot effect in korte tijd

In Eindhoven en omstreken is een stoelmassage op locatie een heerlijke en ontspannende pauze om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht.

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement of gewoon zomaar als bedankje. Is uw bedrijf in het centrum van Eindhoven of Den Bosch gevestigd, op een bedrijventerrein in Tilburg of Helmond of hebt u een onderneming in Waalwijk, Weert, Bergeijk of Oss? Wij komen overal.

Wilt u meer informatie over massages bij uw organisatie, tijdens uw event of tijdens een vitaliteit of werkplezier dag? Boek ons eenmalig, wekelijks of als incentive. Wij brengen op professionele wijze uw blijk van waardering en dank over. Neem contact op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

werkplezier stoelmassage friesland doe een vriendelijk dag standbydag eindhoven

Vitaliteitsweken & Themadagen

Op alle dagen zijn in uw regio professionele masseurs beschikbaar. 

Noord-Holland  |  Friesland  |  Groningen  |  Drenthe  |

Flevoland  |  Gelderland  |  Overijssel  |  Utrecht  | 

Zuid-Holland  |  Zeeland  |  Noord-Brabant  |  Limburg

Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten is het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht.

Reserveer stoelmassage Eindhoven

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!