engelse-vlag-rechthoek.png

Stoelmassage Ede - Vitale medewerkers

Wilt u het stoelmassage Ede team inzetten tijdens uw evenement of bedrijfsfeest? Of bent u HR adviseur en wilt u het personeel frequent een massage op het werk aanbieden?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Door jarenlange ervaring kennen wij de kneepjes van het vak en nemen de logistieke organisatie van de massages voor u uit handen.

Stoelmassage Ede

Information for our international clients click here.

Tijdens een korte stoelmassage ofwel een powernap worden nek, schouders, rug en armen gemasseerd. Even helemaal ontspannen tijdens een massage op het werk om daarna weer gemotiveerd de werkdag te vervolgen. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van bedrijfsmassages en eventmassages.

Stoelmassage op het werk in Ede en omgeving is voor bedrijven om verschillende redenen interessant. Een massage op de werkvloer leidt aantoonbaar tot afname van werkgerelateerde klachten zoals RSI en stress waardoor ook het risico op kortdurend ziekteverzuim vermindert.

stoelmassage alphen aan den rijn emmen assen en bedrijfsmassage

Investeer in werkplezier en blije medewerkers. Vitale medewerkers zijn van groot belang voor een onderneming. Tijdens een stoelmassage van 20 of 30 minuten ontspant het lichaam en verhoogt de energie. 

Met stoelmassages bij uw bedrijf zorgt u ervoor dat medewerkers bewust blijven van hun lichaam en hun werkhouding. Via de online agenda kunnen de massages snel en gemakkelijk worden ingepland.

Een werkruimte van 3x3m is al voldoende om de massage te geven. Ook tijdens evenementen en bij beurzen is er altijd wel een plekje te vinden waar de stoelmassage kan worden uitgevoerd.

bedrijfsmassage EDE Eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging tijdens een evenement. Het is een echte blikvanger en werkt als een magneet. Bezoekers of medewerkers vinden het heerlijk om tussendoor even ontspannen. Succes gegarandeerd.

De stoelmassage Ede masseurs komen ook langs tijdens de Week van het Werkgeluk, de Internationale RSI Dag, de Werkstress, StandbyDag Assistentendag of tijdens andere bijzondere dagen. 

Wilt u meer informatie over massages in Ede bij uw organisatie, tijdens uw bedrijfsevent of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op professionele wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, maandelijks of als incentive. Alles is mogelijk. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

ede hengelo maureen kessing stoelmassage op locatie

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Ede en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage Ede reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement, voor een beurs of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw onderneming in het centrum van Ede of Veenendaal gevestigd, op een bedrijventerrein in Arnhem of Apeldoorn of hebt u een bedrijf in Otterlo, Wageningen, Oosterbeek, Lunteren, Renkum of een andere plaats?

Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Wilt u meerdere masseurs tegelijkertijd inhuren op verschillende locaties? Geen probleem.

De masseurs nemen alle werkbenodigdheden mee en wij regelen de logistieke organisatie voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!