Skip to content

Stoelmassage Den Haag - Lekker ontspannen

De stoelmassage op locatie service in Den Haag en omgeving is beschikbaar voor bedrijven en bij events. Ontspannen tijdens een stoelmassagedag op het werk. Nek, rug en schouders worden soepel gemasseerd. 

Investeer in werkplezier en blije medewerkers. Onze werkwijze wordt afgestemd op het vitaliteitsbeleid binnen uw onderneming of op de wensen tijdens uw evenement. Bel voor meer informatie.

Stoelmassage Den Haag en omgeving

Information for our international clients click here.

Onze stoelmassages in Den Haag en omgeving zijn erg populair. Al meer dan 15 jaar verzorgt Maureen Kessing massages binnen de zakelijke markt. Vanuit de thuisbasis Den Haag is de clientèle uitgebreid met nationale en internationale ondernemingen in alle denkbare sectoren verspreid over het land.

Vastzittende schouders worden aangenaam onder handen genomen. Stoelmassage is gemakkelijk omdat het over de kleding heen wordt gegeven. De stoelmassage duurt 20 of 30 minuten en is dé powernap. Een ontspanningsmoment tijdens een drukke dag wordt door medewerkers zeer gewaardeerd. 

Stoelmassage Den Haag Chairmassage

Alle deskundige masseurs met wie Maureen samenwerkt, wonen en werken in heel Nederland. Er zijn altijd enthousiaste massage professionals in Den Haag en omstreken beschikbaar. 

Ontdek wat onze handen voor uw onderneming of event kunnen betekenen. Wij helpen graag om waardevol personeel gezond en vitaal te houden. Wij geven een een preventieve en vitaliserende massage. Lees Voordelen stoelmassage.

Ook tijdens evenementen en bij beurzen is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd. Een ruimte van 3x3m is al voldoende. 

stoelmassage op locatie Den Haag

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een echte publiekstrekker en blikvanger bij Word Forum The Hague, Universiteit of Hoge School, beurzen in de Broodfabriek in Rijswijk, winkels in de Westfield Mall in Leidschendam of bij bedrijfsfeesten, sportevents op het strand in Kijkduin of Scheveningen. Bezoekers kunnen even bijkomen van alle drukte.

De masseurs in Den Haag en omstreken worden al jaren voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de Nationale Vitaliteitsweek, Secretaressedag, de Dag van de Leraar en tijdens vele andere bijzondere dagen. Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Wilt u meer informatie over onze massages in Den Haag bij uw bedrijf, tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons éénmalig, jaarlijks of als incentive. Alles is goed. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

wat is een stoelmassage Chair massage Corporate Stoelmassage Den Haag op het werk

Effecten bedrijfsmassage Den Haag

Kostenbesparing vitaliteitsbeleid

Uit ervaring is gebleken dat spanningsklachten, RSI, klachten door een verkeerde werkhouding en kortdurend ziekteverzuim afnemen bij wekelijkse of tweewekelijkse stoelmassage. De bedrijfsmassage zorgt voor ontspanning waardoor het stressgevoel vermindert en energie vrijkomt waardoor de productiviteit toeneemt. 

Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn het meest waardevolle bezit van een bedrijf. Een stoelmassage is door het fiscale voordeel een interessant thema in het gezondheidsbeleid. Bedrijfsmassage bij ondernemingen in Den Haag is een goede investering in vitaliteit en in het werkplezier van medewerkers.

Stoelmassage Den Haag onderwijsweek

De overheid erkent dat onze stoelmassage Den Haag op het werk een vrije verstrekking ARBO voorziening is om ziekteverzuim te voorkomen. Bedrijfsmassages vallen onder de nihilwaardering en hoeven niet in de WerkKostenRegeling (WKR) te worden opgenomen. Lees de voorwaarden.

Stoelmassage op het werk is fiscaal voordelig als ARBO voorziening of via het Individueel Keuze Budget (IKB) of het Individueel Vitaliteit Budget (IVB). 

Onze stoelmassages worden geheel afgestemd op het gezondheidsbeleid. Lees meer over onze werkwijze.

Wat is een stoelmassage

Een stralende glimlach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. 

In Den Haag en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen en benen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. 

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd en werken conform een gezondheidsprotocol.

Reserveer een stoelmassagedag

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, vitaliteitsdag of evenement. Is uw bedrijf in het centrum van Den Haag gevestigd, in Rijswijk, Leiden, Westland, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Gouda, Alphen a/d Rijn, Zoetermeer, Gorinchem of op het strand in Scheveningen of Noordwijk? Het maakt niet uit waar, er zijn altijd masseurs beschikbaar. Neem contact op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!