Stoelmassage op Locatie Stoelmassage Delft

Quality time

International clients click here.

Ervaar het ontspannende en verfrissende effect van een massage op locatie.

Nek, schouders, rug en armen worden aangenaam over de kleding heen gemasseerd.

Dé extra bonus tijdens een vitaliteitsdag of de week van de werkstress.

Bel voor meer info met Maureen 070-7370261 of 06-53508833.

De sleutel tot succes ligt in de energie en de passie van medewerkers. Een stoelmassagedag op het werk heeft voordelen voor werkgevers en is heerlijk voor werknemers. Medewerkers ervaren een hogere werktevredenheid en hebben minder last van werkstress. Om werkstress te verminderen, is het van belang om in te zetten op dat waar werknemers energie van krijgen. 

Een stoelmassage verhoogt het gevoel van plezier, welzijn en geluk. Blije medewerkers zijn productiever, innovatiever en creatiever. Stoelmassage ontspant het lichaam en verhoogt de energie. De massage is laagdrempelig omdat zonder olie over de kleding heen wordt gemasseerd. Vastzittende schouders worden aangenaam onder handen genomen. 

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie tijdens een themadag of de vitaliteitsweek of gewoon zomaar als bedankje. Om een stoelmassage te kunnen geven, is een vrije werkruimte van 3x3m al voldoende. De logistieke organisatie van de massages regelen wij voor u. Ontdek wat onze handen voor uw onderneming of evenement kunnen betekenen. 

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33 dag van geluk week van de werkstress goes enschede kampen delft

Stoelmassage delft

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging. Het is een publiekstrekker bij beurzen en werkt als een magneet tijdens congressen, bedrijfsfeesten of themadagen. Medewerkers en bezoekers kunnen even heerlijk ontspannen. De masseurs brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over. 

Jaarlijks zorgen de masseurs voor de nodige ontspanning tijdens de Week van het Werkgeluk, de Dag van de Verpleging, de Week van de Werkstress of tijdens andere bijzondere dagen. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Bel met Maureen 06-53508833 om de mogelijkheden te bespreken.

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een massage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende stoelmassage wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massage duurt 15, 20 of 30 minuten waarvan 5 minuten worden gebruik voor het plaatsnemen en afstemmen van de massage, voor de wissel en voor het schoonmaken van de massagestoel. 

Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld. Het is belangrijk dat u iets hebt gegeten en dat u na afloop een glas water drinkt. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur/masseuse op de hoogte zodat voor u de stoelmassage wordt aangepast. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd.

masseren is ons vak - aandacht ons kenmerk

Vertrouwd & Vakkundig

Vakkundige & professionele masseurs.

Alle benodigdheden worden geregeld.

Op alle dagen van de week beschikbaar.

Massage zonder olie over de kleding heen.

Keuze uit 15, 20 of 30 minuten stoelmassage.

eventmassage dag van de mantelzorg week van de werkstress heerhugowaard
vitaliteit stoelmassage themadag en vitaliteitsweek blue monday werkregio WEEK VAN DE HSP stoelmassage zuid-holland zwolle delfzijl heerenveen delft

doeltreffend & duidelijk

Ruim 17,5 jaar ervaring.

Helder in kosten en werkwijze.

Ook verwerking van eigen bijdrage.

Backoffice 7 dagen per week bereikbaar.

Gratis gebruik van het online reserveringssysteem.

hernieuwde energie in 20 minuten

In Delft en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Stijve schouders, gespannen nekspieren en overbelaste armen worden aangenaam gemasseerd. Een preventieve en rustgevende massage op de werkvloer is een werkgeluk moment dat twee in één heeft: Werkplezier & Vitaliteit. 

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement of gewoon zomaar als bedankje. Is uw onderneming gevestigd in het centrum van Delft of Zoetermeer gevestigd, op een bedrijventerrein in Hoek van Holland of in het Westland of hebt u een bedrijf in Maassluis, Pijnacker-Nootdorp, Den Hoorn of een andere plaats? Wij komen overal. 

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages op kantoor, massages tijdens uw evenement, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Neem contact met ons op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

stoelmassage den haag

Vitaliteitsweken & Themadagen

Op alle dagen zijn in uw regio professionele masseurs beschikbaar. 

Noord-Holland  |  Friesland  |  Groningen  |  Drenthe  |

Flevoland  |  Gelderland  |  Overijssel  |  Utrecht  | 

Zuid-Holland  |  Zeeland  |  Noord-Brabant  |  Limburg

Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht.

Reserveer stoelmassage in delft

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!