Stoelmassage Breda - Plezierige werkdag

Stoelmassage in Breda is een ontspannende massage van 20 of 30 minuten die over de kleding heen wordt gegeven. De masseurs nemen alle benodigdheden mee naar uw bedrijf of evenement.

Ontspannen tijdens een stoelmassagedag op het werk. Nek, rug en schouders worden soepel gemasseerd. Een massagepauze tijdens een drukke dag wordt door iedereen zeer gewaardeerd. 

Stoelmassage Breda

Information for our international clients click here.

Stoelmassage op locatie is laagdrempelig en ideaal voor op de werkplek en tijdens evenementen. Tijdens de massage wordt de kleding aangehouden. Een bedrijfsmassage duurt 20 tot 30 minuten. De ideale powernap om heerlijk te ontspannen zonder dat werkzaamheden lang stil blijven liggen.

Een massage bij bedrijven is een geweldige manier om spierspanning te verlichten en werkgerelateerde klachten te voorkomen, te verminderen en te laten verdwijnen. De massages op het werk worden door professionele masseurs verzorgd. Wij regelen kosteloos de logistieke organisatie voor u.

teamdag stoelmassage reserveren friesland breda onze werkwijze chair massage corporate massage reserveren stoelmassage amsterdam contact bureau dag

In Breda zorgt een stoelmassage op het werk ervoor dat medewerkers meer werkplezier hebben en bewust blijven van hun lichaam en hun werkhouding. Lees meer over de positieve invloed. Een bedrijfsmassage is een ideale rustpauze.

Stoelmassage past in het vitaliteitsbeleid en biedt fiscaal voordeel bij opname in het ARBO-plan. Een andere mogelijkheid is om stoelmassage via het Individueel Keuze Budget (IKB) of Individueel Vitaliteit Budget (IVB) aan te bieden.

Tijdens vitaliteitsdagen of bedrijfsfeesten is er altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd. Een ruimte van 3x3m is al voldoende. 

bedrijfsmassage Breda eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging. Het is een echte blikvanger bij events in STRND en in de bourgondische binnenstad van Breda, tijdens bijeenkomsten bij inspirerende vergaderlocaties, bij Designer Outlet Roosendaal, op de boulevard in Bergen op Zoom of bij bedrijfsfeesten en sportevents. 

De masseurs voor stoelmassages in Breda geven bedrijfsmassages en massages tijdens de Week van het Werkgeluk, de Dag van de Constructeur, de Dag van de Vrachtwagenchauffeur en bij andere gelegenheden of bijzondere dagen. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Wilt u meer informatie over onze bedrijfsmassages in Breda, stoelmassages tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, wekelijks of als incentive. Alles is goed. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

stoelmassage roermond breda en bedrijfsmassage

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Breda en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spierknopen worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage breda reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement, voor een beurs of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw bedrijf in het centrum van Breda of Bergen op Zoom gevestigd, op een bedrijventerrein in Roosendaal of Oosterhout of hebt u een onderneming in Hilvarenbeek, Oisterwijk, Tilburg, Etten-Leur, Waalwijk of Raamsdonkveer?

Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Ontdek wat onze massages voor uw bedrijf of tijdens uw event kunnen betekenen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!