Stoelmassage op Locatie Stoelmassage Breda

Ontspannende massagepauze

International clients click here.

Het stoelmassage Breda team staat graag voor u klaar!

Kies voor kwaliteit en ervaring.

Wij werken met professionele masseurs die het masseren in hun vingers hebben. 

Bel Maureen 070-7370261 of 06-53508833 om de mogelijkheden te bespreken.

In Breda zijn onze stoelmassages erg geliefd. Professionele masseurs verzorgen in de regio al geruime tijd bij diverse zakelijke- en dienstverlenende bedrijven massages op het werk en stoelmassages tijdens evenementen. Een heerlijke ontspannende massagepauze wordt zowel door werknemers als door bezoekers altijd gewaardeerd!

Vitale medewerkers zijn van groot belang voor een onderneming. Een stoelmassage is een ontspannende manier om het lichaam te stimuleren én om spanning los te laten. Het is niet alleen effectief tegen stress, ook het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af. 

Onze massage service kan op iedere locatie worden gegeven, een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende. Ook tijdens evenementen en bij beurzen is er altijd wel een plekje te vinden. De logistieke organisatie van de massages regelen wij voor u. De stoelmasseurs zijn beschikbaar voor zowel particulieren als voor bedrijven. 

Dag van de Bouw stoelmassage nationale vitaliteitsweek breda capelle aan den ijssel

Stoelmassage breda

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging. Het is een echte blikvanger bij events bij Breepark of STRND en in de bourgondische binnenstad van Breda, tijdens bijeenkomsten bij inspirerende vergaderlocaties, bij Designer Outlet Roosendaal, op de boulevard in Bergen op Zoom of bij bedrijfsfeesten en sportevents. 

Jaarlijks zorgen de masseurs voor de nodige ontspanning tijdens de Week van het Werkgeluk, de Dag van de Constructeur, de Week van de Werkstress, de Nationale Vitaliteitsweek of tijdens andere bijzondere dagen. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. 

masseren is ons vak - aandacht ons kenmerk

Vertrouwd & Vakkundig

Vakkundige & professionele masseurs.

Alle benodigdheden worden geregeld.

Op alle dagen van de week beschikbaar.

Massage zonder olie over de kleding heen.

Keuze uit 15, 20 of 30 minuten stoelmassage.

neem je kind mee naar je werk dag dag van het positief denken breda
internationale dag van de mentale gezondheid breda dordrecht

doeltreffend & duidelijk

Ruim 17,5 jaar ervaring.

Helder in kosten en werkwijze.

Ook verwerking van eigen bijdrage.

Backoffice 7 dagen per week bereikbaar.

Gratis gebruik van het online reserveringssysteem.

werkgeluk en fitte medewerkers

In Breda en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Stijve schouders, gespannen nekspieren en overbelaste armen worden aangenaam gemasseerd. Een preventieve en rustgevende massage op de werkvloer is een werkgeluk moment dat twee in één heeft: Werkplezier & Vitaliteit. 

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement of gewoon zomaar als bedankje. Is uw bedrijf in het centrum van Breda of Bergen op Zoom gevestigd, op een bedrijventerrein in Roosendaal of Oosterhout of in Hilvarenbeek, Oisterwijk, Tilburg, Etten-Leur, Waalwijk of Raamsdonkveer? Wij komen overal en hebben altijd masseurs beschikbaar. 

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages op kantoor, massages tijdens uw evenement, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Neem contact met ons op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie chairmassage breda zeeland alphen aan den rijn

Vitaliteitsweken & Themadagen

Op alle dagen zijn in uw regio professionele masseurs beschikbaar. 

Noord-Holland  |  Friesland  |  Groningen  |  Drenthe  |

Flevoland  |  Gelderland  |  Overijssel  |  Utrecht  | 

Zuid-Holland  |  Zeeland  |  Noord-Brabant  |  Limburg

Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten is het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht.

Reserveer stoelmassage breda

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!