Skip to content

Stoelmassage Arnhem
Het perfecte tussendoortje

Voor nekspieren die de hele dag het hoofd rechtop houden en
voor schouders die door het vele bureauwerk worden belast.
Voor de rug die door het zitten een extra steuntje kan gebruiken
en natuurlijk voor het hoofd dat vol van indrukken even tot rust kan komen.

Ontspannen & Opladen.

Informeer naar de mogelijkheden en naar uw tarief.

Onze stoelmasseurs in Arnhem, Nijmegen en overige plaatsen in Gelderland zijn graag gezien. De masseurs verzorgen op regelmatige basis bedrijfsmassages op locatie en stoelmassage bij evenementen. Vastzittende schouders door het vele bureauwerk worden aangenaam onder handen genomen. Iedereen krijgt een massage op maat.

Motto: Having trouble winding down, try our massage at work!

Foto impressie stoelmassage Arnhem

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. Wilt u meer weten over bedrijfsmassages? Bel of mail om alle voordelen en de effectieve werking van onze stoelmassages te bespreken.

Stoelmassage is een echte publiekstrekker. Het is een blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. 

Stoelmassage Arnhem
Masseren is ons vak, aandacht ons kenmerk

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk, massage tijdens uw evenement of voor een andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. Tot snel!

error: Content is protected !!