engelse-vlag-rechthoek.png

Stoelmassage Arnhem - Powernap

Stoelmassage Arnhem verzorgt professionele massages van 20 tot 30 minuten bij bedrijven en tijdens evenementen. De stoelmasseurs komen naar u toe en nemen alle werkbenodigdheden mee.

Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn het meest waardevolle bezit van een bedrijf. Een massage is een geweldige manier om spierspanning te verlichten en werkgerelateerde klachten te voorkomen.

Stoelmassage Arnhem

Information for our international clients click here.

Onze stoelmassages in Arnhem en omstreken zijn erg in trek. Professionele masseurs verzorgen bedrijfsmassages bij diverse zakelijke- en dienstverlenende bedrijven in de regio Arnhem. Gemotiveerde en blije medewerkers maken bedrijven groot. Een massage duurt 20 of 30 minuten en wordt over de kleding heen gegeven. 

Een preventieve en ontspannende stoelmassage op het werk is een werkgeluk moment dat twee in één heeft: Werkplezier & Vitaliteit. Iedereen wordt blij van een massage op de werkvloer. En blij zijn heeft een positief effect op alles: motivatie, productiviteit en creativiteit.

stoelmassage arnhem eventmassage bedrijfsmassage

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een stoelmassage is de ideale powernap, terwijl nek, schouders en rug worden gemasseerd.

Vergroot met massage het comfort, de gezondheid en de effectiviteit van de werkplek. Stoelmassage Arnhem helpt om samen met een juiste werkhouding en voldoende mentale en lichamelijke herstelmomenten klachten te verminderen.

Tijdens evenementen en bij beurzen is er altijd wel een plekje te vinden waar de stoelmassage kan worden uitgevoerd. Een ruimte van 3x3m is al voldoende. 

bedrijfsmassage arnhem eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging. Het werkt als een magneet tijdens bijeenkomsten bij Burgers Zoo, in de GelreDome of bij De Wagenische Berg, bij de Hoge School of bij bedrijven en tijdens sportevents. Even bijkomen van alle drukte en heerlijk ontspannen.

De masseurs komen voor stoelmassage in Arnhem en omstreken langs voor bedrijfsmassages en ook tijdens de Dag van de Zorg, de Dag van de Ondernemer of de Dag van de Schoonmaker en bij andere gelegenheden. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. 

Wilt u meer informatie over onze massages in Arnhem bij uw organisatie, tijdens uw bedrijfsevent of voor een vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, tweewekelijks of als incentive. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

stoelmassage arnhem Eventmassage en stoelmassage

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Arnhem en omstreken is een massage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage Arnhem reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement, voor een beurs of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw bedrijf in het centrum van Arnhem of Nijmegen gevestigd, op een bedrijventerrein in Tiel of Ede of hebt u een onderneming in Zutphen, Wageningen, Lochem, Doetinchem of Zevenaar?

Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Ontdek wat onze massages voor uw bedrijf of tijdens uw event kunnen betekenen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!