Skip to content

Stoelmassage Amsterdam
Een powernap tijdens de werkdag

Er zijn altijd masseurs in Amsterdam beschikbaar.
De massages kunnen zowel indoor als outdoor worden gegeven.
Onze stoelmassage op locatie service is beschikbaar voor
particulieren, bedrijven en evenementen in regio Amsterdam.

Organiseer een stoelmassagedag op kantoor.

Neem contact op over de mogelijkheden.

Stoelmassage in Amsterdam en omgeving

Information for our international clients click here.

In Amsterdam zijn onze stoelmassages erg geliefd. Wij verzorgen wekelijks in de regio massages op het werk en stoelmassages bij events. Bezoekers van een evenement kunnen even bijkomen van alle drukte en vastzittende schouders worden aangenaam onder handen genomen. Motto: Massage at work it’s about being good for your team!

Stoelmassage is een echte publiekstrekker. Het is een blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen en bij nog veel meer gelegenheden.

Stoelmassage Amsterdam, Hilversum
'We willen jullie graag weer inhuren!'

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Bel om alle mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze stoelmassage te bespreken.

Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. 

Masseren is ons vak, aandacht ons kenmerk

error: Content is protected !!