Skip to content

Stoelmassage Amsterdam
Een powernap tijdens de werkdag

Er zijn altijd masseurs in Amsterdam beschikbaar.
De massages kunnen zowel indoor als outdoor worden gegeven.
Onze stoelmassage op locatie service is beschikbaar voor
particulieren, bedrijven en evenementen in regio Amsterdam.

Organiseer een stoelmassagedag op kantoor.

Neem contact op over de mogelijkheden.

Onze stoelmassages zijn in Amsterdam en omgeving erg geliefd. De masseurs verzorgen op regelmatige basis bedrijfsmassages op locatie en stoelmassage bij evenementen. Vastzittende schouders door het vele bureauwerk worden aangenaam onder handen genomen. Iedereen krijgt een massage op maat.

Motto: Massage at work it’s about being good for your team!

Foto impressie stoelmassage Amsterdam

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. Wilt u meer weten over bedrijfsmassages? Bel of mail om alle voordelen en de effectieve werking van onze stoelmassages te bespreken.

Stoelmassage is een echte publiekstrekker. Het is een blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. 

Stoelmassage Amsterdam
Masseren is ons vak, aandacht ons kenmerk

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. Tot snel!

error: Content is protected !!