Stoelmassage op Locatie Stoelmassage Amsterdam

Heerlijke powernap

International clients click here.

Het stoelmassage Amsterdam team staat graag voor u klaar!

Een massage op het werk is de ideale massagepauze om weer op te laden. 

Nek, schouders, rug en armen worden aangenaam over de kleding heen gemasseerd.

Bel Maureen 070-7370261 of 06-53508833 om de mogelijkheden te bespreken.

In Amsterdam en omgeving zijn onze stoelmassages erg geliefd. Professionele masseurs verzorgen in de regio al geruime tijd bij diverse zakelijke- en dienstverlenende bedrijven massages op het werk en stoelmassages tijdens evenementen. Een heerlijke ontspannende massage wordt zowel door werknemers als door bezoekers altijd gewaardeerd!

Vitale medewerkers zijn van groot belang voor een onderneming. Een stoelmassage is een ontspannende manier om het lichaam te stimuleren én om spanning los te laten. Het is niet alleen effectief tegen stress, ook het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af. 

Onze massage service kan op iedere locatie worden gegeven, een vrije werkruimte van 3x3m is al voldoende. Ook tijdens evenementen en bij beurzen is er altijd wel een plekje te vinden. De logistieke organisatie van de massages regelen wij voor u. De stoelmasseurs zijn beschikbaar voor zowel particulieren als voor bedrijven. 

Prachtige omgeving om te masseren! stoelmassage pilot amsterdam

Stoelmassage amsterdam

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging. Het werkt als een magneet bij beurzen en congressen in de RAI Amsterdam, bij universiteiten of Hoge School, bij events in de Kalverstraat of P.C. Hoofstraat of bij bedrijfsfeesten en sportevents. Bezoekers kunnen even heerlijk ontspannen. 

Jaarlijks zorgen onze stoelmassage Amsterdam masseurs voor de nodige ontspanning tijdens de Week van de Werkstress, de Dag van de Verpleging, de Internationale RSI Dag en bij nog veel meer vitaliteitsdagen. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een massage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende stoelmassage wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massage duurt 15, 20 of 30 minuten waarvan 5 minuten worden gebruik voor het plaatsnemen en afstemmen van de massage, voor de wissel en voor het schoonmaken van de massagestoel. 

Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld. Het is belangrijk dat u iets hebt gegeten en dat u na afloop een glas water drinkt. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur/masseuse op de hoogte zodat voor u de stoelmassage wordt aangepast. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. 

masseren is ons vak - aandacht ons kenmerk

Vertrouwd & Vakkundig

Ruim 17,5 jaar ervaring.

Helder in kosten en werkwijze.

Ook verwerking van eigen bijdrage.

Backoffice 7 dagen per week bereikbaar.

Gratis gebruik van het online reserveringssysteem.

Stoelmassage Amsterdam regio secretaressedag nationale sportweek
stoelmassage amsterdam

doeltreffend & duidelijk

Vakkundige & professionele masseurs.

Alle benodigdheden worden geregeld.

Op alle dagen van de week beschikbaar.

Massage zonder olie over de kleding heen.

Keuze uit 15, 20 of 30 minuten stoelmassage.

stoelmassage groot effect in korte tijd

In Amsterdam en omstreken is een stoelmassage op locatie een heerlijke en ontspannende pauze om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht.

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement of gewoon zomaar als bedankje. Is uw bedrijf in de Amsterdamse Zuidas gevestigd, bij de Port of Amsterdam of Amsterdam-Noord, Diemen, Aalsmeer, Lijnden, Badhoevedorp, Hoofddorp, Schiphol of op het Media Park Hilversum? Wij komen overal.

Wilt u meer informatie over massages in Amsterdam bij uw organisatie, tijdens uw event of tijdens een vitaliteit of werkplezier dag? Boek ons eenmalig, wekelijks of als incentive. Wij brengen op professionele wijze uw blijk van waardering en dank over. Neem contact op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

stoelmassage amsterdam vrijwillgersdag

Vitaliteitsweken & Themadagen

Download het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht. Op alle dagen zijn in uw regio professionele masseurs beschikbaar. 

Noord-Holland  |  Friesland  |  Groningen  |  Drenthe Flevoland  |  Gelderland  |  Overijssel  |  Utrecht  |  Zuid-Holland  |  Zeeland  |  Noord-Brabant  |  Limburg

Reserveer stoelmassage in Amsterdam

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!