Skip to content

Stoelmassage Almere
Rustmoment tijdens drukke dag

Ontspanning en soepele spieren binnen handbereik met stoelmassage in Almere en omgeving.
De massage teams komen naar u toe en verzorgen stoelmassage,
bedrijfsmassage en massage tijdens evenementen.

De ideale powernap.

Indoor en outdoor uit te voeren, op de werkplek en op locatie.

Stoelmassage in Almere en omgeving

Information for our international clients click here.

Onze stoelmassage bij bedrijven en evenementen in Almere en omgeving worden erg gewaardeerd. Het organiseren van een stoelmassagedag is eenvoudig. Wij komen naar u toe. De massage wordt over de kleding heen gegeven en vastzittende spieren worden heerlijk soepel gemasseerd. Motto: The most productive thing your team can do is relax! 

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. 

Stoelmassage Almere, Lelystad
‘Hoofdprijs stoelmassage op de werkplek. Top!’

Stoelmassage is een echte publiekstrekker. Het is een blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen en bij nog veel meer gelegenheden.

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Bel om alle mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze stoelmassage te bespreken.

Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. 

Masseren is ons vak, aandacht ons kenmerk

error: Content is protected !!