engelse-vlag-rechthoek.png

Stoelmassage Almere - Werkplezier en Vitaliteit

Stoelmassage in Almere en omstreken is laagdrempelig en ideaal voor op de werkplek, tijdens een beurs of een evenement. Het is een heerlijke pauze. Ontspanning en soepele spieren zijn binnen handbereik. 

Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsmassage en eventmassage. Verder bieden wij Stay In Touch – SIT massage aan die kan worden gereserveerd bij aangesloten massagepraktijken in heel NL. Bel voor meer info.

Stoelmassage Almere

Information for our international clients click here.

Verhoog het werkplezier en de vitaliteit van medewerkers door een stoelmassage op de werkvloer. De gezondheid  verbetert en de motivatie gaat omhoog. Onze bedrijfsmassages werken ontspannend en fysieke klachten nemen af. Stoelmassage Almere helpt mee aan het creëren van een vitaal en gezond werkklimaat. 

Een hoge werkdruk, werkstress en RSI-klachten dragen bij aan het aantal ziekmeldingen. Werknemers kunnen zich tijdens een stoelmassage goed ontspannen waardoor ook werkgerelateerde spanningen verminderen. Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd

stoelmassage zaanstad zoetermeer almere doe een vriendelijk dag dag van geluk

Wilt u meerdere masseurs tegelijkertijd inhuren voor verschillende locaties in Flevoland? Wij hebben overal masseurs beschikbaar. Zij nemen alle benodigdheden mee en wij regelen de logistieke organisatie voor u.

De stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven en duurt 20 of 30 minuten. De ideale tijd om tot rust te komen en om weer op te laden zonder dat andere werkgerelateerde activiteiten worden gehinderd. Een ruimte van 3x3m is al voldoende om een stoelmassage te geven. 

Bij beurzen en bijeenkomsten is er altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd.

bedrijfsmassage almere Eventmassage

Masseren is ons vak - Aandacht ons kenmerk

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging. Het werkt als een magneet en is een ontspanningsmoment tijdens een bijeenkomst bij Lelystad Airport, bij bedrijven in Almere Centrum of Almere Haven, bij events in De Meerpaal in Dronten, bij Beachfestival Zeewolde en tijdens feesten op het Almeerderstrand. Een stoelmassage is een ideale pauze.

De masseurs in Almere en omgeving worden frequent voor de nodige ontspanning ingehuurd om stoelmassages te verzorgen, ook tijdens de Nationale Sportweek, de Wereld Tafeltennis Dag, de Dag van de Houding en bij andere gelegenheden. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Wilt u meer informatie over onze massages in Almere bij uw bedrijf, tijdens uw evenement of voor een vitaliteit of werkplezier dag? Wij brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over.

Stoelmassage is een aangename vorm van ontspanning. Boek ons eenmalig, maandelijks of als incentive. Bel met Maureen 070 73 70 261 om alle mogelijkheden te bespreken.

stoelmassage provincie Gelderland aalsmeer zoetermeer almelo heerlen almere en bedrijfsmassage

Wat is een stoelmassage op locatie

Een stralende lach

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een stoelmassage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende massage van 20 of 30 minuten wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massagetijd is inclusief overleg om de massage af te stemmen en om na afloop de massagestoel en toebehoren te desinfecteren. Stoelmassage is laagdrempelig en gemakkelijk omdat over de kleding wordt gemasseerd. Lees meer wat een stoelmassage is.

Massage op het werk. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie 070 73 70 261 | 06 53 50 88 33

In Almere en omstreken is een bedrijfsmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden gemasseerd. 

Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd, acupressuur-/drukpunten worden vrijgemaakt en triggerpoints of spanningspunten worden verlicht. Lees meer over onze werkwijze.

Het is belangrijk om voorafgaand aan de massage iets te hebben gegeten en om na afloop een glas water te drinken. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur op de hoogte. U krijgt een aangepaste en ontspannende massage. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld.

stoelmassage Almere reserveren

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie

Gewoon goed geregeld

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement of gewoon zomaar als bedankje.

Is uw onderneming in het centrum van Almere of Lelystad gevestigd, op een bedrijventerrein in Huizen of Dronten of hebt u een bedrijf in Biddinghuizen, Zeewolde of Harderwijk?

Het maakt niet uit waar, wij komen overal. Er zijn altijd masseurs beschikbaar. Ontdek wat onze massages voor uw bedrijf of tijdens uw event kunnen betekenen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!