Skip to content

Stoelmassage Alkmaar
Investeren levert lijfrente op

De stoelmassage op locatie service in Alkmaar en omgeving
is beschikbaar voor particulieren, bedrijven en evenementen.
Door een massage neemt de spierspanning af.
Nek, rug en schouders worden weer heerlijk soepel.

Vrolijk & Vitaal.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Stoelmassage in Alkmaar en omgeving

Information for our international clients click here.

Onze stoelmassages in Alkmaar en omgeving zijn erg in trek. Wij verzorgen op regelmatige basis bedrijfsmassages op locatie en stoelmassage bij evenementen. Vastzittende schouders door het vele bureauwerk worden aangenaam onder handen genomen. Iedereen krijgt een massage op maat. Motto: Reward your team for a job well done! 

Stoelmassage is een echte publiekstrekker. Het is een blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen en bij nog veel meer gelegenheden.

Stoelmassage Alkmaar, Beverwijk
‘De ladiesnight is helemaal af met een stoelmassage.'

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere vitaliteit of werkplezier dag? Bel om alle mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze stoelmassage te bespreken.

Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw event. 

Masseren is ons vak, aandacht ons kenmerk

error: Content is protected !!