Stoelmassage op Locatie Stoelmassage Aalsmeer

Werkplezier & Vitaliteit

International clients click here.

Het masseursteam Stoelmassage Aalsmeer en omgeving is op alle dagen beschikbaar.

Een stoelmassage staat voor vitaliteit, werkplezier, blije medewerkers en vrolijke bezoekers. 

Het brengt een moment van rust terwijl nek, rug en schouders soepel worden gemasseerd.

Interesse? Bel voor meer info met Maureen 070-7370261 of 06-53508833

Verhoog het werkplezier en de vitaliteit van medewerkers door een stoelmassage op de werkvloer. De gezondheid verbetert en de motivatie gaat omhoog. Onze bedrijfsmassages werken ontspannend en fysieke klachten nemen af. Het stoelmassage Aalsmeer team helpt mee aan het creëren van een vitaal en gezond werkklimaat zonder dat andere werkgerelateerde activiteiten worden gehinderd. 

Een hoge werkdruk, werkstress en RSI-klachten dragen bij aan het aantal ziekmeldingen. Werknemers kunnen zich tijdens een stoelmassage goed ontspannen waardoor ook werkgerelateerde spanningen verminderen. De massage wordt over de kleding heen gegeven. Stijve schouders en overbelaste nekspieren worden soepel gemasseerd. Wij helpen graag om waardevol personeel gezond, blij en vitaal te houden. 

De logistieke organisatie van de massages regelen wij voor u. Om een stoelmassage te kunnen geven, is een vrije werkruimte van 3x3m al voldoende. Ook tijdens evenementen en bij beurzen is altijd wel een plekje te vinden waar de massage kan worden uitgevoerd. Ontdek wat onze handen voor uw onderneming of evenement kunnen betekenen.  

bureau opruim dag blue monday aalsmeer

Stoelmassage aalsmeer

Stoelmassage is een waardevolle toevoeging. Het is een publiekstrekker bij beurzen en werkt als een magneet tijdens congressen, bedrijfsfeesten of themadagen. Medewerkers en bezoekers kunnen even heerlijk ontspannen. De masseurs brengen op gepaste wijze uw blijk van waardering en dank over. 

Jaarlijks zorgen de masseurs voor de nodige ontspanning tijdens de Week van de Werkstress, de Dag van de Verpleging, de Nationale Vitaliteitsweek of tijdens andere bijzondere dagen. Wij helpen graag om van uw evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Bel met Maureen 06-53508833 om de mogelijkheden te bespreken.

Zit u veel achter de pc te werken? Ervaart u regelmatig hoge werkdruk of verricht u zwaar lichamelijk werk? Dan is een massage op locatie heel erg goed voor u! De preventieve en vitaliserende stoelmassage wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massage duurt 15, 20 of 30 minuten waarvan 5 minuten worden gebruik voor het plaatsnemen en afstemmen van de massage, voor de wissel en voor het schoonmaken van de massagestoel. 

Voorafgaand aan de massage wordt een aantal gezondheidsvragen gesteld. Het is belangrijk dat u iets hebt gegeten en dat u na afloop een glas water drinkt. Draagt u een sjaal, een dik vest of een colbert? Graag even uitdoen. Draagt u een bril? Graag even afzetten. Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Breng de masseur/masseuse op de hoogte zodat voor u de stoelmassage wordt aangepast. Wij hanteren een privacybeleid aangaande informatie die ons wordt toevertrouwd. 

masseren is ons vak - aandacht ons kenmerk

Vertrouwd & Vakkundig

Vakkundige & professionele masseurs.

Alle benodigdheden worden geregeld.

Op alle dagen van de week beschikbaar.

Massage zonder olie over de kleding heen.

Keuze uit 15, 20 of 30 minuten stoelmassage.

stoelmassage zuid-holland bhv dag nationale onderwijs week leeuwarden nijmegen venlo tilburg ede deventer hengelo zaanstad delft alphen aan den rijn westland dordrecht gorinchem
Dutch Technology festival stoelmassage dag van de functioneel beheerder stoelmassage zuid-holland nijmegen aalsmeer purmerend

doeltreffend & duidelijk

Ruim 17,5 jaar ervaring.

Helder in kosten en werkwijze.

Ook verwerking van eigen bijdrage.

Backoffice 7 dagen per week bereikbaar.

Gratis gebruik van het online reserveringssysteem.

stoelmassage groot effect in korte tijd

In Aalsmeer en omstreken is een stoelmassage op locatie een ontspannende en gezonde manier om het lichaam te stimuleren en om spanning te verminderen. Stijve schouders, gespannen nekspieren en overbelaste armen worden aangenaam gemasseerd. Een preventieve en rustgevende massage op de werkvloer is een werkgeluk moment dat twee in één heeft: Werkplezier & Vitaliteit. 

Reserveer onze stoelmassage op locatie service voor uw (internationale) organisatie, voor een vitaliteitsdag, een bedrijfsevenement of gewoon zomaar als bedankje. Is uw onderneming gevestigd in het centrum van Aalsmeer of Amstelveen gevestigd, op een bedrijventerrein in Hoofddorp of Schiphol of in Kudelstaart, Uithoorn, Rijsenhout, Badhoevedorp of een andere plaats? Wij komen overal. 

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages op kantoor, massages tijdens uw evenement, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Neem contact met ons op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze massages te bespreken.

stoelmassage den haag

Vitaliteitsweken & Themadagen

Op alle dagen zijn in uw regio professionele masseurs beschikbaar. 

Noord-Holland  |  Friesland  |  Groningen  |  Drenthe  |

Flevoland  |  Gelderland  |  Overijssel  |  Utrecht  | 

Zuid-Holland  |  Zeeland  |  Noord-Brabant  |  Limburg

Ideaal voor het inplannen van stoelmassages tijdens bijzondere momenten is het 2024 Themadagen & Vitaliteitsweken overzicht.

Reserveer stoelmassage aalsmeer

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!