Log In 1e keer? Zet info@stoelmassagedag.nl bij de eigen contacten om te voorkomen dat de bevestiging in de SPAM mail komt. Klik op ‘Nieuwe gebruiker aanmaken’. Uw bedrijfsmailadres en een zelf gekozen wachtwoord is voldoende. Bevestig met de link in de mail.

Kies eerst de datum en daarna een gewenst tijdsblok dat nog vrij is (wit vlak). Nadat u uw keuze hebt gemaakt, wordt u verzocht om via het online reserveringssysteem de eigen bijdrage van € 5,- te voldoen. Na ontvangst van de betaling is de reservering definitief en ontvangt u de bevestiging per mail.

Een dag van tevoren ontvangt u een reminder met het verzoek om de anamnese met gezondheidsvragen door te nemen om eventueel bij ziekteverschijnselen de massage te annuleren. Annuleren kan tot 12 uur van tevoren. En om de afspraak niet te vergeten wordt tevens 15 minuten voorafgaand aan de massage een reminder naar u gestuurd. 

Wilt u de afspraak verzetten? Ga naar het tijdstip van de reservering en klik op ‘reservering aanpassen’ en typ daarna in het vak tijdstip een andere begintijd en/of datum in. Zo hoeft u niet nogmaals te betalen. 

Wilt u de reservering verwijderen? Ga naar het tijdstip van de reservering en klik op prullenbak. Let op! Op deze manier wordt bij een nieuwe reservering wederom om betaling gevraagd.

Hebt u vragen? Bel Maureen Kessing op 06 53 50 88 33 of mail naar info@stoelmassagedag.nl.

Enjoy your massage

noord brabant wat is stoelmassage secretaressedag reserveren stoelmassage op locatie maureen kessing contact dag van de thuiswerker secretaressedag dag van de lach lekker in je vel dierenassistente vitaliteit werkregio
teamdag stoelmassage reserveren friesland breda onze werkwijze chair massage corporate massage reserveren stoelmassage amsterdam contact bureau dag
zeeland voordelen reserveren stoelmassage assen contact Dag van het veilige magazijn fiscaal voordeel
error: Content is protected !!