Stoelmassage op Locatie Onze Werkwijze

Optimaal gemak

International clients click here.

Onze werkwijze is praktisch. 

De logistieke organisatie van de stoelmassages regelen wij.

Backoffice is 7 dagen per week bereikbaar.

Maak het uzelf gemakkelijk en boek onze vakkundige stoelmasseurs. 

Geen enkele opdracht is hetzelfde. Of het nu om doorlopende bedrijfsmassages gaat, een eenmalige opdracht of om stoelmassage tijdens een themadag of vitaliteitsweek, onze werkwijze van de stoelmassages op locatie wordt geheel afgestemd op het duurzaam inzetbaarheidsbudget van uw organisatie of op de wensen van uw evenement. 

Wij beantwoorden al uw vragen over de kosten, de frequentie van de massages, het aantal masseurs en welke werktijden het beste kunnen worden gehanteerd. Er wordt altijd een prijsvoorstel op maat gemaakt. Het enige wat u hoeft te regelen is een geschikte kamer met een vrije werkruimte van minimaal 3x3m met ventilatie mogelijkheid.

Wilt u tegelijkertijd op meerdere locaties in Nederland stoelmassages inplannen? Geen probleem! Onze werkregio is heel Nederland. Of het voor 10 personen is of voor 2000 medewerkers, wij coördineren de logistieke organisatie voor u. Boek onze vakkundige stoelmasseurs. Vraag een offerte aan of bel Maureen 070-7370261 of 06-53508833.

werkwijze stoelmassage op locatie

 • Masseren is ons vak.
 • Ruim 17,5 jaar ervaring.
 • Helder over werkprocedure.
 • Gratis gebruik online agenda.
 • Coördinatie logistieke organisatie.
 • Privacy & gezondheidsprotocol.
 • Aandacht is ons kenmerk.
 • Professionele masseurs in heel NL.
 • Beschikbaar op alle dagen.
 • Massage over de kleding heen.
 • Keuze uit 15, 20 of 30 minuten.
 • Benodigdheden worden geregeld.

gewoon goed geregeld

Wij kennen de kneepjes van het vak

De informatie over en de logistieke organisatie van de massages regelen wij. U kunt kiezen voor een ‘papieren schema’ of u kunt gratis gebruik maken van onze online agenda om snel en eenvoudig een stoelmassage in te plannen. Er zijn diverse budgettaire mogelijkheden: volledige betaling door werkgever, werknemer betaalt eigen bijdrage of werknemer betaalt alles zelf.

Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd en ingezet tijdens werkplezierdagen, bij beurzen en feesten, tijdens sportevents of VIP-dagen, bij bedrijven, in winkels of op het strand. Er is altijd wel een plekje vrij waar de massage kan worden uitgevoerd. Onze werkregio is heel Nederland.

Stoelmassage Den Haag onze werkwijze
Stoelmassage Den Haag werkwijze nationale onderwijs week terneuzen

stoelmassage op het werk

De belastingdienst heeft stoelmassage als voorziening op de werkplek het fiscale voordeel van de nihilwaardering toegekend. Hierdoor kunnen bedrijven de werknemers voor een goede uitoefening van hun functie stoelmassages aanbieden zonder dat deze beslag leggen op de beschikbare vrije ruimte van de Werkkostenregeling (WKR).

Stoelmassage kan in individuele situaties onder de gerichte vrijstellingen voor Arbo voorzieningen vallen. Bedrijven die ter preventie van werkgerelateerde klachten stoelmassages willen aanbieden, worden geadviseerd om deze via een Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) op te nemen in het Plan van Aanpak.

Masseren is ons vak. Aandacht ons kenmerk. Boek onze professionele stoelmasseurs éénmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of als incentive. Alles is bespreekbaar. Vraag een offerte aan of bel 070-7370261 of 06-53508833 voor meer info. Wij staan graag voor u klaar! 

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche

Ga voor voor optimaal gemak

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!