Drie MVO pijlers People, Planet en Profit

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen nemen wij serieus. Milieu en winst zijn belangrijk, het is echter de mens die centraal staat. Masseren is ons vak. Aandacht ons kenmerk.

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie bevordert met bedrijfsmassages het werkplezier en de vitaliteit van medewerkers en levert een bijdrage aan de bewustwording van de werkhouding.

mvo maatschappelijk verantwoord ondernemen

People

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom, veilig en gehoord voelt. Door onze transparante werkwijze hebben wij duurzame relaties opgebouwd met klanten en masseurs. Wij onderscheiden ons door de kracht van een divers masseursbestand. De vakbekwame en enthousiaste masseurs worden geselecteerd op hun kennis en ervaring, ongeacht culturele achtergrond, geslacht, leeftijd, godsdienst, levensovertuiging, lichamelijke beperkingen of seksuele geaardheid. 

Planet

Om onze planeet zo min mogelijk te belasten en de toon te zetten voor een duurzamere wereld voor de komende generaties werken wij samen met masseurs die overal in Nederland wonen. Om vermindering van CO2-uitstoot op rendabele wijze te bereiken, worden zo vaak mogelijk masseurs uit de regio ingepland. Verder worden masseurs gestimuleerd om wanneer mogelijk per fiets of met het openbaar vervoer te reizen.

Profit

Het beleid van een gezonde onderneming is er op gericht om op een verantwoorde manier winst te maken. Het resultaat wordt gebruikt om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen en om kwalitatief te blijven groeien. 

Goede doelen

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie brengt binding, beweging en energie. Met ons werk én in de maatschappij. Wij zetten ons in voor KWF Kankerbestrijding, het Ronald McDonald Kinderfonds en diverse maatschappelijk betrokken initiatieven.

error: Content is protected !!