Skip to content

MVO - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
People, Planet & Profit

‘Masseren is ons vak. Aandacht ons kenmerk.’ 

Milieu en winst zijn belangrijk, het is echter de mens die centraal staat. 

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen wij serieus. 

De drie MVO pijlers People, Planet en Profit

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie bevordert met bedrijfsmassages het werkplezier en de vitaliteit van medewerkers en levert een bijdrage aan de bewustwording van de werkhouding.

People

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom, veilig en gehoord voelt. Door onze transparante werkwijze hebben wij duurzame relaties opgebouwd met klanten en masseurs. Wij onderscheiden ons door de kracht van een divers masseursbestand. De vakbekwame en enthousiaste stoelmasseurs worden geselecteerd op hun kennis en ervaring, ongeacht culturele achtergrond, geslacht, leeftijd, godsdienst, levensovertuiging, lichamelijke beperkingen of seksuele geaardheid. 

Planet

Om onze planeet zo min mogelijk te belasten en de toon te zetten voor een duurzamere wereld voor de komende generaties werken wij samen met masseurs die overal in Nederland wonen. Om vermindering van CO2-uitstoot op rendabele wijze te bereiken, worden zoveel mogelijk masseurs uit de regio ingepland. Verder worden de masseurs gestimuleerd om per fiets of met het openbaar vervoer te reizen naar locaties waar een massagestoel aanwezig is.

Profit

Het beleid van een gezonde onderneming is er op gericht om op een verantwoorde manier winst te maken. Het resultaat wordt gebruikt om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen en om kwalitatief te blijven groeien. 

Wij ondersteunen de Stichting Kolewa die zich richt zich op kinderen en gezinnen die leven in de meest geïsoleerde en arme gebieden van Indonesië, daar waar andere hulporganisaties niet of nauwelijks komen en waar goede medische voorzieningen en onderwijs ontbreken. Graag dragen wij financieel bij om deze kinderen een toekomst te geven.

Werken met plezier levert de beste prestaties

error: Content is protected !!