Skip to content

Massage voor thuiswerkers
Bij massagepraktijken

Massage voor thuiswerkers. Bedrijven kunnen werknemers stoelmassage als ARBO voorziening blijven aanbieden. Blije en vitale medewerkers zijn van groot belang. Ook als zij thuiswerken! 

Onze nieuwe service Stay In Touch – SIT stoelmassage of reflexzone massage wordt gegeven bij aangesloten massagepraktijken in heel Nederland. Interesse? Bel 070 73 70 261 of 06 53 50 88 33 voor info.

Stay In Touch - SIT Bedrijfsmassage

Vanwege het advies om zoveel mogelijk thuis te werken heeft de belastingdienst op 4 maart 2021 de voorwaarde ‘massage tijdens werktijd’ verruimd met ‘een tijdstip afgesproken tussen werknemer en behandelaar, ook indien onzeker is of dit tijdstip onderdeel uitmaakt van de werktijd van de werknemer’. Werkgevers kunnen de stoelmassages bij de aangesloten bedrijfsmassagepraktijken als vrije verstrekking (vrijgesteld van loonheffing) blijven aanbieden zonder dat dit ten koste gaat de WerkKostenRegeling.

Tarieven

Medewerkers die thuiswerken missen vaak de mogelijkheid om een stoelmassage op het werk in te plannen. De voordelen van stoelmassage zijn voor zowel de werknemers als de werkgevers zeer interessant. Vitale en blije medewerkers zijn van groot belang voor een onderneming. Ook als zij thuiswerken!

Stay In Touch – SIT bedrijfsmassage is nu gemakkelijk als massage voor thuiswerkers te reserveren bij aangesloten massagepraktijken in heel Nederland. 

Wilt u weten hoe het werkt? Vraag offerte aan of bel Maureen voor meer informatie.

Massagepraktijken
voor thuiswerkende medewerkers

Professioneel & praktisch

Massage voor thuiswerkers zijn stoelmassages bij bedrijfsmassagepraktijken in heel NL. De stoelmassages bij de massagepraktijken worden afgestemd op het ARBO beleid en de wensen van uw onderneming. Neem contact op voor meer informatie over de werkwijze, de kosten en de frequentie van de Stay In Touch – SIT bedrijfmassages.

Wij werken conform een privacy, gezondheid en hygiëne protocol en met de masseurs is een overeenkomst conform de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) afgesloten. De masseurs werken conform de richtlijnen van het RIVM.

Uit ervaring is gebleken dat spanningsklachten en RSI, klachten door een verkeerde werkhouding afnemen door regelmatige stoelmassages. Een stoelmassage is een geweldige manier om spierspanning te verlichten en om werkgerelateerde klachten te voorkomen, te verminderen en te laten verdwijnen.

Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn het meest waardevolle bezit van een bedrijf. Bedrijfsmassage bij één van de aangesloten massagepraktijken is een goede investering in vitaliteit en in het werkplezier van medewerkers. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Massage voor thuiswerk - rsi - digitale oogvermoeidheid

Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie is aangesloten bij:
NIBIG = Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg.
BvAA = Beroepsvereniging van Arbo Adviseurs.
BvS   = Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
BMS  = Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

error: Content is protected !!