Stoelmassage op Locatie Massage op het Werk

Gelukkige werknemers maken bedrijven groot

International clients click here.

Is een ontspannende massage op het werk welkom? 

Wij verzorgen ruim 17,5 jaar bedrijfsmassages op locatie. Kies voor kwaliteit en ervaring!

Hebt u last van verkrampte schouders, stijve nek, tintelende vingers of zeurende onderrug? 

Geef stress en klachten geen kans! Bel voor meer info met Maureen. 

Tijdens een bedrijfsmassage van 20 of 30 minuten worden nek, schouders, rug, armen en handen gemasseerd. De massage ontspant het lichaam en verhoogt de energie. Werknemers blijven de hele dag fris en productief. Opdrachtgevers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze stoelmassages.

Vitale medewerkers zijn van groot belang voor een onderneming. Volgens TNO verzuimen zij 27% minder en zijn zij 18% productiever. Een stoelmassage op het werk zorgt ervoor dat medewerkers meer werkplezier hebben en bewust blijven van hun lichaam en werkhouding. Gelukkige medewerkers zijn zelfverzekerder, creatiever en werken beter samen.

Stoelmassage is de maatregel tegen werkstress. Goede resultaten worden behaald met twee massages per maand, vaker mag natuurlijk altijd! Neem het op via de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) in uw ARBO-plan of als onderdeel van het duurzaam inzetbaarheidsbudget of vitaliteitsbudget, het Individueel Keuzebudget (IKB) of Individueel Vitaliteitsbudget (IVB). 

Massage op het werk

Massage op het werk ede zaanstad

Bring Back Balance

Bedrijfsmassage is een efficiënte rustgevende pauze van 20 of 30 minuten. De perfecte tijd voor een powernap. Teamspirit gaat omhoog en stress daalt!

Vitaliteit

bedrijfsmassage utrecht ede

Vrolijk & Vitaal

Stoelmassage verbetert de zuurstof voorziening van de hersenen. Resultaat een betere focus! Door afname van stress verlaagt hoge bloeddruk. 

stresspreventie

massage op het werk terneuzen

Ongekende Opkikker

Voordelen van massage op het werk zijn lage kosten, minimale tijdsinvestering en betere gezondheid. Voor ondernemers is het fiscaal interessant!

Maak kennis met onze massages op het werk. Stoelmassage is laagdrempelig omdat zonder olie over de kleding heen wordt gemasseerd. De ontspannende powernap is het relax moment dat tijdens een drukke werkdag door medewerkers zeer wordt gewaardeerd. Onze werkwijze wordt afgestemd op de wensen van uw bedrijf.

Om een stoelmassage te kunnen geven, is een vrije werkruimte van 3x3m al voldoende. De informatie over en de coördinatie van de logistieke organisatie van de stoelmassages nemen wij graag voor u uit handen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact op met Maureen 070-7370261 of 06-53508833

duurzame inzetbaarheid en vitale medewerkers

hernieuwde energie & soepele spieren

Zit u veel achter de pc te werken en ervaart u regelmatig hoge werkdruk? Dan is een massage op locatie heel erg goed voor u! Stoelmassage heeft een groot effect in een minimale tijdsinvestering van 20 of 30 minuten. 

Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Neem contact met ons op om de mogelijkheden, de voordelen en de effectieve werking van onze bedrijfsmassages te bespreken.

stoelmassage op locatie contact
stoelmassage wereld ms dag

bedrijfsmassage op locatie

Stoelmassage is een investering met een directe impact op het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers. Reserveer onze masseurs. Wij komen op locatie in heel Nederland.

Noord-Holland  |  Friesland  |  Groningen  |  Drenthe  |

Flevoland  |  Gelderland  |  Overijssel  |  Utrecht  |

Zuid-Holland  |  Zeeland  |  Noord-Brabant  |  Limburg

massage op het werk de maatregel tegen werkstress

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!