Skip to content

Massage op het werk
Voor soepele spieren

Hebt u last van verkrampte schouders of een stijve nek?
Of van hoofdpijn, tintelende vingers of een zeurende onderrug?
Is een ontspannende stoelmassage op het werk welkom?

Wij verzorgen al 15 jaar bedrijfsmassages op locatie.
Kies voor kwaliteit en ervaring!

Geef stress en klachten geen kans. It’s time to boost your energy!

Gelukkige werknemers maken bedrijven groot

Vitale medewerkers zijn van groot belang voor een onderneming. Een dag met stoelmassage op het werk zorgt ervoor dat medewerkers plezier hebben in hun werk en bewust blijven van hun lichaam en werkhouding. Gelukkige medewerkers zijn gezonder, productiever en werken beter samen. 

Tijdens een bedrijfsmassage van 20 – 30 minuten worden nek, schouders, rug, armen en benen gemasseerd. De massage ontspant het lichaam en verhoogt de energie. Werknemers blijven de hele dag fris en productief. Opdrachtgevers in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze stoelmassages.

Goede resultaten worden behaald met twee massages per maand, vaker mag natuurlijk altijd! De stoelmassage bij bedrijven wordt conform een protocol uitgevoerd zodat privacy en gezondheid worden gewaarborgd. Voorafgaand aan de massage wordt geïnformeerd naar eventuele blessures, klachten en medicijngebruik. Wij masseren overal in Nederland.

Maak kennis met onze stoelmassage op het werk tijdens een gratis demo. Bel voor een afspraak of vraag een offerte aan.

Massage op het werk brengt energie en werkplezier

Stoelmassage op locatie | Chair massage corporate and event also English spoken Maureen Kessing 070 73 70 261 complimenten dag

Massage op het werk

Bring Back Balance

Bedrijfsmassage is een efficiënte pauze van 20 of 30 minuten. De perfecte tijd voor een powernap. Teamspirit gaat omhoog en stress daalt!

Stoelmassage Den Haag Bedrijfsmassage massage op het werk. rsi dag

Stresspreventie

Vrolijk & Vitaal

Stoelmassage verbetert de zuurstof voorziening van de hersenen. Resultaat een betere focus! Door afname van stress verlaagt hoge bloeddruk. 

Massage op het werk Maureen Kessing 070 73 70 261 Internationale vrouwendag

Gezondheidsbeleid

Ongekende Opkikker

Voordelen van massage op het werk zijn lage kosten, minimale tijdsinvestering en betere gezondheid. Voor ondernemers is het fiscaal interessant!

Maureen en haar teamleden zijn super…

Maureen en haar teamleden zijn super professioneel en flexibel qua planning. Ze beheersen de kneepjes van het vak en helpen je over te geven aan het moment. Prettig in de benadering communicatie en ontspanning in optima forma is verzekerd.

Nathaly
Dit moet je ervaren hebben!

De stoelmassages van Mareen zijn elke keer weer een feestje. Ze voelt precies aan wat je nodig hebt. Het is heerlijk ontspannend, heerlijke muziek op de achtergrond, even alles om je heen vergeten. Ik kan alleen maar zeggen dit moet je een keer ervaren hebben!

Monique
Maureen is top!

Wat een fijne stoelmassage heeft Maureen me gegeven. Elke week zou fijn zijn :). Maureen weet een ontspannen sfeer te creëren waardoor je helemaal tot rust komt. Heel erg fijn een absolute aanrader!

Willemien
Aanrader

Aanrader! Heerlijke stoelmassages van Maureen, denkt goed met je mee en wát een fijn mens is het ook. Het is dat bij mijn huidige werkgever al jaren dezelfde stoelmasseur komt.. anders wist ik het wel: gelijk Maureen bellen.

Tamara
Feestje op kantoor

De stoelmassage is iedere maand weer een feestje op kantoor!

Esther

De sleutel tot succes ligt in de energie
en de passie van medewerkers

Ontspanning na inspanning. Een massagepauze op het werk leent zich hier uitstekend voor. Vergeet de tijd voor even en plan een momentje voor jezelf. De ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd.

Wilt u meer weten over bedrijfsmassages of over een stoelmassagedag op het werk? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO. Het massage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw bedrijf. Tot snel!

error: Content is protected !!