engelse-vlag-rechthoek.png

Internationale dag van het Onderwijs

24 januari 2023

Jaarlijks wordt op 24 januari de Internationale Dag van het Onderwijs gevierd. In 2019 is deze dag door de Verenigde Naties ingesteld vanuit de gedachte dat onderwijs een mensenrecht en een publieke verantwoordelijkheid is. 

Onderwijs is de sleutel tot duurzame ontwikkeling. De verklaring van de VN roept op tot gratis en verplicht basisonderwijs en bepaalt dat landen het hoger onderwijs voor iedereen toegankelijk moeten maken.

Bedank docenten voor hun inspanningen en enthousiasme tijdens het lesgeven. Geef een ontspannende stoelmassage cadeau.

Wij komen graag langs voor stoelmassage op het werk of voor deze ‘Gift of Care’ dag.

Overige bijzondere Vitaliteit & Werkplezier dagen. 

Bron: un.org

internationale dag van het onderwijs

Stoelmassage op Locatie overal in NL

Onze massages op locatie zijn als ‘Gift of Care’ tijdens Vitaliteit en Werkplezier dagen, zoals de Gezondheidsweek, een Vitaliteitsdag, een Fitdag of de Week van de Werkstress erg populair en gauw volgeboekt. Medewerkers ervaren door de positieve interactie onze stoelmassage als zeer aangenaam én als de kers op de taart.

Stoelmassage is een echte blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wij regelen alles voor u en komen op locatie in heel Nederland. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Masseren is ons vak. Aandacht ons kenmerk.

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere Vitaliteit of Werkplezier dag? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw evenement.

error: Content is protected !!