Skip to content

Internationale dag van de liefdadigheid

5 september 2022

De sterfdag van Moeder Teresa, 5 september 1997, is door de Verenigde Naties ingesteld als Internationale dag van de Liefdadigheid. Moeder Teresa is de oprichtster van de Missionarissen van Naastenliefde. Zij zette zich in voor de armste mensen in India.

In Hongarije is in 2011 als eerste de dag van naastenliefde georganiseerd. Met de steun van de Hongaarse regering werd het idee voorgedragen aan de Verenigde Naties.

De Internationale Dag van de Liefdadigheid staat in het teken van naastenliefde en is in het leven geroepen om meer aandacht te vragen voor een betere wereld. 

Draag een steentje bij en geef a Gift of Care stoelmassage aan diegenen die het zo hard nodig hebben.

Wij komen graag langs voor stoelmassage op het werk of voor deze ‘a Gift of Care’ dag.

Overige bijzondere Vitaliteit & Werkplezier dagen. 

internationale dag van de liefdadigheid

Stoelmassage op Locatie overal in NL

Onze massages op locatie zijn als ‘a Gift of Care’ tijdens Vitaliteit en Werkplezier dagen, zoals de Gezondheidsweek, een Vitaliteitsdag, een Fitdag of de Week van de Werkstress erg populair en gauw volgeboekt. Medewerkers ervaren door de positieve interactie onze stoelmassage als zeer aangenaam én als de kers op de taart.

Stoelmassage is een echte blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wij regelen alles voor u en komen op locatie in heel Nederland. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Masseren is ons vak. Aandacht ons kenmerk.

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere Vitaliteit of Werkplezier dag? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw evenement.

error: Content is protected !!