Skip to content

Foto impressie stoelmassage op locatie

Een  foto impressie van stoelmassage opdrachten in Nederland. 

Heel tevreden

Altijd heel tevreden over de stoelmassages voor mijn team en mijzelf. Fijne samenwerking, korte lijn en ontspannende massages. Een #aanrader!

Sandra Koning
Voorheen had ik veel last van mijn rug…

Voorheen had ik veel last van mijn rug en moest ik op regelmatige basis naar de chiro. Sinds Maureen mij masseert hoef ik nog maar 2x per jaar naar de chiro en de rest van de tijd onderhoud Maureen mijn rug. Massage is heerlijk en duurt altijd te kort. Maureen weet heel goed hoe hard of hoe zacht ze moet masseren en daarnaast geeft ze ook altijd tips over zaken die je zelf kan doen om rugpijn te minimaliseren. oftewel helemaal top.

Isabel
Heerlijk ontspannen...

Het is altijd heerlijk ontspannen na zo'n heerlijke massage. Je voelt je weer een beetje ge-reset. Er wordt rekening gehouden met de lichamelijke toestand van de persoon. Een stoelmassage hoort gewoon een verplichting te zjin voor elk bedrijf die personen op kantoor hebben werken. Nu met de coronatijd is dat wat lastig, maar wellicht is daar nog wat op te verzinnen. Erwin 🙂

Erwin Bakels
Tijdens werk even lekker ontspannen

Even ontspannen tijdens een drukke werkdag. Goede ervaring en een stukje persoonlijke aandacht van de masseur.

Adrie Bergwerff
Ontspanning ten top

Ontspanning ten top. Dat is het als je 20 min op de stoel zit bij Maureen of 1 van haar collega's. Er wordt rekening gehouden met eventuele klachten en daarna is het heerlijk gaan zitten en even nergens aan denken.

Martijn
Een reden op zich om naar kantoor te gaan!

20 minuten op de stoel bij Maureen of haar collega's is een reden op zich om naar kantoor te gaan. Echt even 20 minuten ontspannen, ze houden rekening met je klachten en wat je lekker vindt en het scheelt een hoop fysio bezoekjes in een jaar. Echt een aanrader!

Henk ter Harmsel
Het beste moment van de dag

Ik plan mijn massage altijd in op het eind van de dag. Het is elke keer weer het ideale moment om even tot rust te komen en nergens aan te denken. Na een lange werkdag kan dit echt het beste moment van de dag zijn.

Friso Visser
De massages bij ons op kantoor zijn…

De massages bij ons op kantoor zijn altijd top! Altijd professioneel, maar wel met een leuk gesprek en een warm hart ♥

Alroye Wiesell

Stoelmassage overal in NL
Masseren is ons vak, aandacht ons kenmerk

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag of over regelmatige bedrijfsmassages op locatie? Een massage is de ideale rustpauze om weer op te laden, terwijl nek, schouders en rug over de kleding heen worden gemasseerd. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen van uw evenement. Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO.

Stoelmassage is een echte blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

error: Content is protected !!