Stoelmassage op Locatie Fiscaal Voordeel

Vitaliteit & Werkplezier

International clients click here.

Geef stress en werkgerelateerde klachten geen kans.

Een massage op het werk bevordert de vitaliteit en het werkplezier. 

Investeer in gezonde en duurzaam inzetbare medewerkers.

Het aanbieden van stoelmassages is een investering die zich snel terug verdient.

Om werkstress te verminderen, is het belangrijk om in te zetten op dat waar medewerkers energie van krijgen. Stoelmassage op het werk is een aangename manier om de vitaliteit en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen en te verbeteren. Het voorkomen van werkgerelateerde klachten door structurele bedrijfsmassages is een win-win situatie.

Stress is één van de snelst groeiende oorzaken van ziekteverzuim. Jaarlijks lopen veel mensen het risico op een burn-out, RSI of op andere werkgerelateerde klachten. Verzuimkosten per werknemer lopen snel op tot €250 – €400 per dag. Voor dit bedrag kan voor een medewerker één jaar lang regelmatig massage op het werk worden ingepland.

Medewerkers vinden stoelmassages een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde en de overheid stimuleert bedrijven om te investeren in goede en gezonde arbeidsomstandigheden. Stoelmassage op het werk past als onderdeel in het duurzaam inzetbaarheidsbudget of vitaliteitsbudget en het kan onder voorwaarden in het ARBO-plan worden opgenomen.

zeeland voordelen reserveren stoelmassage assen contact Dag van het veilige magazijn fiscaal voordeel

Kostenbesparing via fiscaal voordeel

De belastingdienst heeft stoelmassage als voorziening op de werkplek de nihilwaardering toegekend. Hierdoor kunnen bedrijven de werknemers voor een goede uitoefening van hun functie stoelmassages aanbieden zonder dat deze beslag leggen op de beschikbare vrije ruimte van de Werkkostenregeling (WKR).

Stoelmassage kan in individuele situaties onder de gerichte vrijstellingen voor Arbo voorzieningen vallen. Bedrijven die ter preventie van werkgerelateerde klachten stoelmassages willen aanbieden, worden geadviseerd om deze via een Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) op te nemen in het Plan van Aanpak.

In een RI&E wordt het gezondheidsrisico van de klacht veroorzakende werkzaamheden opgenomen, bijvoorbeeld langdurig beeldschermwerk. In het Plan van Aanpak / ARBO plan is de reden en de noodzaak onderbouwd waarom stoelmassage ter beschikking wordt gesteld voor medewerkers die werkgerelateerde klachten hebben.

Wanneer stoelmassages niet in een Risico-Inventarisatie en Evaluatie zijn opgenomen, vallen massages die op de werkplek ter beschikking worden gesteld onder de zogenaamde nihilwaardering waardoor het forfait van de WKR ongemoeid blijft. Neem voor de fine tuning contact op met uw fiscaal expert.

stoelmassage groot effect in korte tijd

Hernieuwde energie

Voor medewerkers met een repeterende werkhouding en met hoge werkdruk zijn massages een welkom rustmoment. Stoelmassage is een ontspannende manier om het lichaam te stimuleren én om spanning los te laten. Het is niet alleen effectief tegen stress, ook het immuunsysteem verbetert en RSI door overbelasting en nek-, schouder- en rugklachten door een verkeerde werkhouding nemen af.

Organisaties in alle denkbare sectoren ervaren al jaren de positieve uitwerking van onze stoelmassages. Het is een geweldig hulpmiddel om het algehele gevoel van vitaliteit en welzijn te verbeteren. Stress en werkgerelateerde klachten nemen af en het werkplezier neemt toe. En gelukkige werknemers maken bedrijven groot!

Kostenbesparing. Maureen Kessing Stoelmassage op Locatie
Fiscaal voordeel massage onderzoek safer internet dag dag van de constructeur massage onderzoek

masseren is ons vak

De informatie over en de logistieke organisatie van de massages regelen wij voor u. Wij komen op locatie overal in Nederland. 

Noord-Holland  |  Friesland  |  Groningen  |  Drenthe  |  Flevoland  |  Gelderland  | Overijssel  | Utrecht  |  Zuid-Holland  |  Zeeland  |  Noord-Brabant  |  Limburg

De massages zijn indoor en outdoor uit te voeren. Alle dagen van de week zijn professionele masseurs beschikbaar. Bel voor meer info.

Fiscaal voordeel stoelmassage

Vrijblijvende Offerte

Neem contact op voor stoelmassages op het werk, frequente bedrijfsmassages op kantoor, massage tijdens uw evenement of voor een andere vitaliteitsdag of themaweek.

De stoelmassages worden geheel afgestemd op de wensen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of van uw event. Geef datum(s), het aantal medewerkers en de locatie(s) door.

Vul het formulier in, mail ons met uw vraag of bel met Maureen. Zij beantwoordt al uw vragen over de kosten en de logistieke organisatie. 

error: Content is protected !!