Skip to content

Fiets naar je werk dag

De Fiets naar je Werk Dag brengt op een goede en leuke manier het zakelijk fietsen onder de aandacht. Op deze dag kun je uitproberen hoe het is om de auto te laten staan en hoe het voelt om met de fiets naar het werk te gaan.

Fietsen is gezond! Door lange werkdagen is er niet altijd ruimte om te sporten. Begin de dag daarom gezond en fris. Pak de fiets/e-bike naar het werk. En aan het einde van de werkdag maakt een fietstocht jouw hoofd weer leeg.

Fiets naar je werk Dag: Heerlijk om voor of na de fietstocht een stoelmassage 😊 in te plannen.

Overige bijzondere Vitaliteit & Werkplezier dagen. 

Fiets naar je Werk dag

Stoelmassage op Locatie overal in NL

Onze massages op locatie zijn als ‘a Gift of Care’ tijdens Vitaliteit en Werkplezier dagen, zoals de Gezondheidsweek, een Vitaliteitsdag, een Fitdag of de Week van de Werkstress erg populair en gauw volgeboekt. Medewerkers ervaren door de positieve interactie onze stoelmassage als zeer aangenaam én als de kers op de taart.

Stoelmassage is een echte blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wij regelen alles voor u en komen op locatie in heel Nederland. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Masseren is ons vak. Aandacht ons kenmerk.

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere Vitaliteit of Werkplezier dag? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw evenement.

error: Content is protected !!