Skip to content

Dag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

28 april

Op de Dag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk wordt aandacht gevraagd voor een veilige en een gezonde werkomgeving door preventie van beroepsziekten en van beroepsongevallen. 

Stoelmassage kan uitermate doeltreffend zijn bij stress en bij Klachten aan Arm Nek en Schouder en rug. De Internationale Arbeidsorganisatie (IAO) heeft deze dag voor het eerst in 2005 georganiseerd.

Dag voor Veiligheid en Gezondheid op het werk: Stoelmassage brengt tussen de hectische werkuren een moment van lichamelijke en mentale rust waardoor de werknemer zich weer kan opladen.

Overige bijzondere Vitaliteit & Werkplezier dagen. 

World safety day Worldday for safety and health at work

Stoelmassage op Locatie overal in NL

Onze massages op locatie zijn als ‘a Gift of Care’ tijdens Vitaliteit en Werkplezier dagen, zoals de Gezondheidsweek, een Vitaliteitsdag, een Fitdag of de Week van de Werkstress erg populair en gauw volgeboekt. Medewerkers ervaren door de positieve interactie onze stoelmassage als zeer aangenaam én als de kers op de taart.

Stoelmassage is een echte blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wij regelen alles voor u en komen op locatie in heel Nederland. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Masseren is ons vak. Aandacht ons kenmerk.

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere Vitaliteit of Werkplezier dag? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw evenement.

error: Content is protected !!