Skip to content

Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Tijdens de Dag van de Vrachtwagenchauffeur worden mannen en vrouwen die achter het stuur van de vrachtwagen zitten in het zonnetje gezet, want zonder hardwerkende vrachtwagenchauffeurs komen al onze bestellingen, levensmiddelen en bouwmaterialen nergens aan.

Chauffeur zijn is een mooi en zwaar vak. Zij zijn een onmisbare schakel in ons land en verdienen meer waardering dan ze in de praktijk krijgen. ‘Waardering voor vrachtwagenchauffeurs houdt de gehele logistieke sector gezond.’

Op de Dag van de vrachtwagenchauffeur verdienen jullie een ontspannende stoelmassage 😊.

Overige bijzondere Vitaliteit & Werkplezier dagen. 

Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Stoelmassage op Locatie overal in NL

Onze massages op locatie zijn als ‘a Gift of Care’ tijdens Vitaliteit en Werkplezier dagen, zoals de Gezondheidsweek, een Vitaliteitsdag, een Fitdag of de Week van de Werkstress erg populair en gauw volgeboekt. Medewerkers ervaren door de positieve interactie onze stoelmassage als zeer aangenaam én als de kers op de taart.

Stoelmassage is een echte blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wij regelen alles voor u en komen op locatie in heel Nederland. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Masseren is ons vak. Aandacht ons kenmerk.

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere Vitaliteit of Werkplezier dag? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw evenement.

error: Content is protected !!