Skip to content

Dag van de heftruckchauffeur

8 mei

Op de Dag van de Heftruckchauffeur worden uiteraard alle heftchauffeurs in de bloemetjes gezet. Zij zijn een essentieel onderdeel van onze economie! Alle producten die je bestelt, komen vaak uit een magazijn met metershoge stellages en met kilometerslange gangenstelsels.

Het verplaatsen van die producten gebeurt elke keer met een heftruck. Het is een goed moment om stil te staan bij de waarde van een bekwame heftruckchauffeur. Want waar zijn we zonder hen? 

Dag van de Heftruckchauffeur: Dankjewel, jij verdient een stoelmassage 😊.

Overige bijzondere Vitaliteit & Werkplezier dagen. 

dag van de heftruckchauffeur

Stoelmassage op Locatie overal in NL

Onze massages op locatie zijn als ‘a Gift of Care’ tijdens Vitaliteit en Werkplezier dagen, zoals de Gezondheidsweek, een Vitaliteitsdag, een Fitdag of de Week van de Werkstress erg populair en gauw volgeboekt. Medewerkers ervaren door de positieve interactie onze stoelmassage als zeer aangenaam én als de kers op de taart.

Stoelmassage is een echte blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wij regelen alles voor u en komen op locatie in heel Nederland. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Masseren is ons vak. Aandacht ons kenmerk.

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere Vitaliteit of Werkplezier dag? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw evenement.

error: Content is protected !!