Skip to content

Dag van de arbeid

1 mei

De eerste internationale Dag van de Arbeid is gehouden op 1 mei 1890. Op 1 mei werden arbeidscontracten verlengd. Nu wordt op deze dag de strijd van de vakbonden herdacht voor betere arbeidsomstandigheden en voor invoering van een 8-urige werkdag.

De 8-urige werkdag is in 1919 in Nederland ingevoerd: acht uren werken, acht uren recreatie en acht uren rust. In Europa is 1 mei in veel landen een officiële feestdag. In Nederland wordt gewoon gewerkt.

Dag van de Arbeid: Fantastische dag voor werkend Nederland met een stoelmassage op het werk 😊.

Overige bijzondere Vitaliteit & Werkplezier dagen. 

dag van de arbeid

Stoelmassage op Locatie overal in NL

Onze massages op locatie zijn als ‘a Gift of Care’ tijdens Vitaliteit en Werkplezier dagen, zoals de Gezondheidsweek, een Vitaliteitsdag, een Fitdag of de Week van de Werkstress erg populair en gauw volgeboekt. Medewerkers ervaren door de positieve interactie onze stoelmassage als zeer aangenaam én als de kers op de taart.

Stoelmassage is een echte blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wij regelen alles voor u en komen op locatie in heel Nederland. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Masseren is ons vak. Aandacht ons kenmerk.

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere Vitaliteit of Werkplezier dag? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw evenement.

error: Content is protected !!