Skip to content

4daagdse Nijmegen

19 t/m 22 juli 2022

Sinds 1909 bestaat de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen –  de 4daagse van Nijmegen. Het is de grootste wandelprestatietocht ter wereld. 

Aan de The Walk of the World doen meer dan 45.000 deelnemers van 11 tot 90+  jaar mee met meer dan 70 verschillende nationaliteiten. 

De 4daagse van Nijmegen. Spieren kunnen wel een ontspannende massage gebruiken.

Wij komen graag langs voor stoelmassage op het werk of voor deze ‘a Gift of Care’ dag.

Overige bijzondere Vitaliteit & Werkplezier dagen. 

4daagse

Stoelmassage op Locatie overal in NL

Onze massages op locatie zijn als ‘a Gift of Care’ tijdens Vitaliteit en Werkplezier dagen, zoals de Gezondheidsweek, een Vitaliteitsdag, een Fitdag of de Week van de Werkstress erg populair en gauw volgeboekt. Medewerkers ervaren door de positieve interactie onze stoelmassage als zeer aangenaam én als de kers op de taart.

Stoelmassage is een echte blikvanger bij beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen, een open dag, in winkels of op het strand. Jaarlijks worden onze masseurs voor de nodige ontspanning ingehuurd tijdens de week van de werkstress, de dag van de verpleging, congressen in de Jaarbeurs, RAI of Ahoy en bij nog veel meer gelegenheden. 

Wij helpen graag om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Wij regelen alles voor u en komen op locatie in heel Nederland. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Masseren is ons vak. Aandacht ons kenmerk.

Wilt u meer informatie over een stoelmassagedag op het werk of over regelmatige bedrijfsmassages, massages tijdens uw evenement of tijdens een andere Vitaliteit of Werkplezier dag? Download onze brochure. Handig bij het interne overleg met HR, marketing of CEO van uw bedrijf. Het stoelmassage programma laten wij aansluiten op het gezondheidsbeleid van uw organisatie of op de wensen tijdens uw evenement.

error: Content is protected !!